FATALNA PLAVUŠA UVEĆALA ZADNJICU PRED 200 LJUDI: U publici bile i POZNATE ličnosti, a evo zašto se odlučila na ovaj KORAK (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

NEOBIČNO

FATALNA PLAVUŠA UVEĆALA ZADNJICU PRED 200 LJUDI: U publici bile i POZNATE ličnosti, a evo zašto se odlučila na ovaj KORAK (FOTO)

Žena -

Kortni Repert (33), model iz Los Anđelesa, koju na Instagramu prati više od 1,5 miliona ljudi, odlučila je da poveća zadnjicu estetskim zahvatom i to pred 200 ljudi!

Njenu operaciju kroz staklo je pratilo čak 200 ljudi, među kojima su bili i glumac Din Kejn, ali i rijaliti zvezda Teresa Šudis koji su se zabavljali uz muziku.

Kortni je objasnila je da će joj ova intervencija vratiti punoću zadnjice koju je izgubila tokom prethodnih godina.

- Ponovo ću izgledati savršeno na slikama sa plaže. Imam osećaj da je posle deteta ženama dovoljno teško, a društvo od njih očekuje da budu savšrene. Nekada zaista ne možeš sve da postigneš prirodnim putem, pa ti je potrebna pomoć. - ispričala je.

Zahvat koji se zove "The Sculptra" podrazumeva stimulaciju proizvodnje kolagena koristeći mikro invanzivne injekcije koje se ubrizgavaju u kožu zadnjice.

U zadnjicu se prvo ubrizgava lokalna anestezija, a onda sledi velika kanila pomoću koje se ubrizgava stimulans u regiju zadnjice. Ova procedura smatra se idealnom za one koji žele puniju i oblikovaniju zadnjicu, ali ne mogu da je postignu jer nemaju dovoljno masti. Zahvat košta oko 10.000 dolara.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Youtube/The Sun

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track