SARA JE ISTETOVIRANA OD GLAVE DO PETE I RADI U BOLNICI: Lekarka sa najviše TETOVAŽA kaže da joj je to PREDNOST u poslu (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEOBIČNA

SARA JE ISTETOVIRANA OD GLAVE DO PETE I RADI U BOLNICI: Lekarka sa najviše TETOVAŽA kaže da joj je to PREDNOST u poslu (FOTO)

Žena -

Sara Grej (31) je ortopedski hirurg iz Adelejda u Australiji, a postala je poznata u celom svetu kao lekarka sa najviše tetovaža. Ona za sebe kaže da je najšarenija doktorka u bolnici, ali da to ne bi trebalo da utiče na mišljenje drugih ljudi o njenom radu i stručnosti.

- Ako ste sigurni i konkuretni u svom poslu, ne bi trebalo da bude važno kako izgledate - rekla je Sara u australijskoj emisiji Sunrise. Sara je već hvaljena kao jedna od najboljih i najperspektivnijih mladih lekara u Australiji, a trenutno radi u bolnici Rojal Adelejd.

Osim toga, ona tvrdi da njene neobične tetovaže mogu da budu od pomoći kod interakcije s pacijentima, posebno mlađim.

- Smatram da mogu biti dobra tema za razgovor, posebno kod mlađih pacijenata - rekla je Sara.

Sara je rođena i odrasla u Adelejdu, a svoju prvu tetovažu uradila je kada je imala samo 16 godina. Njena strast prema se pretvorila i u posao. Zajedno sa suprugom Metom ima salon za tetoviranje.

Tetovaže su joj često uzrokovale i probleme. Sara kaže da bi je ponekad potjerali iz restorana kada bi vidjeli njeno tijelo ili je u trgovinama ne bi htjeli poslužiti.

Ipak, kaže da je na poslu, ni kolege ni pacijenti ne tretiraju drugačije zbog tetovaža.

- Postoje situacije kada se osećam drugačije, ali jako retko - rekla je Sara.

Kurir.rs/Mirror/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track