HLADNO VAM JE U KUĆI? Grejanje nije još počelo, ali evo kako da vam ipak bude toplo a da ne trošite mnogo struje!
Foto: Promo

HLADNO VAM JE U KUĆI? Grejanje nije još počelo, ali evo kako da vam ipak bude toplo a da ne trošite mnogo struje!

Žena -

Ako i vi konstantno imate problema sa centralnim grejanjem koje nije u toku sa stvarnim temperaturama napolju već sa kalendarskim dolaskom zime, onda vam je OVO neophodno za ovaj prelazni period!

MINI PRENOSIVA ZIDNA GREJALICA – ona je ne samo lagana i lako prenosiva, već je veoma moćna. Može da vam stane u ruku, uključi se u zid i ugrejaće vas ma koliko da je napolju hladno tokom ovog prelaznog perioda, a ako je uvek samo vama hladno možete je uključiti u svojoj sobi ili pored stola i ona će grejati samo prostor oko vas. Neće remetiti ostale ukućane ili kolege na poslu.

Mini grejalica misli na vaš budžet, pa kad vam je hladno a još nije za loženje ili grejanje cele kuće, ona će vas sasvim dovoljno utopliti da se osećate prijatno u svom domu ili kancelariji.

Možete je koristiti i kao dodatnu grejalicu kad vaša standardno grejanje zakaže, ili posebno ugrejati samo jednu sobu za kupanje vaše bebe i lepše spavanje vaših mališana.

Ne propustite priliku da nabavite ovu fantastičnu grejalicu po SNIŽENOJ CENI od samo 2.490 rsd pozivom na 011/6 888 999 ili online OVDE!

foto: Promo

Zidna mini grejalica greje prostor od 23 m2, možete sami podesiti temperaturu od 15 do 32 stepena, kao i jednu od 2 brzine izduvavanja toplog vazduha. Najnovija keramička tehnologija, obezbeđuje vam toplinu doma i sigurno korišćenje i nemogućnost pregorevanja. Za njen rad dovoljna je jedna utičnica, Zato ove zime se dodatno ugrejte a uštedite novac za grejanje!

Mini zidna grejalica je najbolji prijatelj zimogrožljivih, zato pozovite na broj 011/6 888 999 ili poručite OVDE u ONLINE prodavnici.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja