IMA 55 GODINA, A MUŠKARCI NE PRESTAJU DA JE OPSEDAJU! Svi misle da je ROĐENA SESTRA svojoj ćerki, a ona ima samo jedan SAVET ZA ŽENE! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

BOMBA

IMA 55 GODINA, A MUŠKARCI NE PRESTAJU DA JE OPSEDAJU! Svi misle da je ROĐENA SESTRA svojoj ćerki, a ona ima samo jedan SAVET ZA ŽENE! (FOTO)

Žena -

Alehandra Labastida-Šapiro ima 55 godina i radi kao pilates instruktorika, a tvrdi kako od svoje 10. godine života živi zdravo i tome može zahvaliti što odlično izgleda. Jede isključivo organsku i sirovu hranu, a izbegava i lekove pa ako se radije okreće prirodnim sredstvima i biljkama kako bi izbegla bolesti i povrede. Veruje kako je njeno telo hram pa tako intenzivno vežba, a zbog toga drugi često misle kako kako su ona i njena ćerka sestre.

Njen fantastičan izgled ne prolazi neopaženo pa je tako stalno meta muških pogleda i poziva, a kaže i kako joj neprestano prilaze mlađi muškarci.

"Muškarci se jako iznenade kada me vide. Bilo da držim treninge pilatesa ili idem na neko mesto, dati će mi komplimente koje dobijam čak i na društvenim mrežama. Komentarišu mi kako izgledam na Instagramu", rekla je Alehandra, a dodala je i kako ponekad zna da dobije i buket cveća, ali budući da je udata odmah im kaže svoj status i ne navaljuju.

Kada je upitana da i drugim ženama da savete kako bi bolje izgledale, Alehandra je bila jednostavna.

"Treba piti dosta vode i biti pozitivan, jer pokušavam pronaći pozitivnu stranu onoga što se događa. Najvažnije je biti autentičan sebi i voditi zdrav život", kazala je ona za kraj.

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Printscreen, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja