Najnovije vesti

ISPOVEST MLADE KOJOJ JE DEVERUŠA UNIŠTILA SVADBU: Nasamarila me kao niko, sve sam shvatila kada su mi doneli fotografije sa VENČANJA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

POVREĐENA

ISPOVEST MLADE KOJOJ JE DEVERUŠA UNIŠTILA SVADBU: Nasamarila me kao niko, sve sam shvatila kada su mi doneli fotografije sa VENČANJA!

Žena

Jedna mlada je doživela veliko razočaranje dok je listala fotografije sa svog venčanja. Za sve je bila kriva - deveruša!

 

"Venčali smo se pre nekoliko meseci. Imali smo mali budžet za svadbu i dobili smo juče fotografije s avenčanja. Sedeli smo srećni na kauču i gledali naše fotografije kad smo naleteli na jednu na kojoj je moja deveruša sa svojom porodicom, potom na još jednu takvu pa na još jednu pa na još jednu", napisala je nevesta.

 

Mlada je sa mladoženjom na kraju izračunala: njena deveruša i bliska prijateljica i njena porodica nalaze se na 43 slike - od ukupno 300 fotografija koliko sadrži paket koji su platili fotografu.

 

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Razočarana nevesta je dodala da je veliki broj slika nastao daleko od mesta gde je organizovano slavlje što je značilo da su namerno vodili fotografa na željene lokacije "kako bi dobili svoje uspomene sa njenog venčanja".

 

"Reci joj da ćeš prebaciti fotografije na USB kad plati 15 odsto troškova fotografa", Znači, deveruša je preotela tvog fotografa za vreme koje je potrebno za 43 fotografije? Ponudi fotografu da ćeš mu platiti tri četvrtine njegovog honorara i neka on traži deveruši ostatak", "Nisi primetila da deveruše, njene porodice i tvog fotografa nije bilo tako dugo?", različiti su komentari na mladinu objavu.

 

Da postupak deveruše nije fer, definitivno nije. Ali nije redak. Mnogi ljudi žele da su u centru pažnje i to baš na dan kada neko drugi mora da bude glavna zvezda.

 

I što je najgore, venčanje je prošlo. Deveruša je ukrala mladi njeno vreme - nepovratno!

 

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...