Najnovije vesti

KAKO PRONAĆI ŽIVOTNOG PARTNERA PREKO INTERNETA:  Pogled iz ženskog ugla
Foto: Promo

KAKO PRONAĆI ŽIVOTNOG PARTNERA PREKO INTERNETA: Pogled iz ženskog ugla

Žena

Iako smo upoznavanje preko Interneta najcesce mogli da vidimo u Američkim filmovima, ova metoda pronalaženja partnera je sve više prisutna i kod nas. Kao i sve što je u vezi sa upoznavanjem, iskusta govore da ni kod upoznavanja preko interneta ne treba da pravimo neku strategiju. Jednostavno treba da ovome pristupimo kao jednom vidu zabave. Lako je - potrebno je da se registrujete na sajt, unesete svoje podatke, postavite lepu i pristojnu sliku, a potom iskreno odgovorite na pitanja iz profila. Sajt ovakvim pristupom ima ambiciju da upoznavanje učini prijatnim, prihvatljivim, poželjnim i popularnim.

Ovde, vi birate. Jedna od velikih prednosti ovog vida upoznavanja je ta sto vam sajt nudi veliku mogućnost izbora, i da potencijalnog partnera birate po različitim kriterijumima. To može biti broj godina, način zivota, specifična profesija itd. Takođe, ovaj vid komunikacije Vam nudi da budete mnogo otvoreniji u razgovoru i da bez ustezanja pitate ono što vas interesuje.

Ukoliko ste zauzeti poslom i nemate vremena za gubljenje ovo je odličan način da pre nego što potencijalnog partnera i zaista upoznate, ispitate sve što vas interesuje. Upoznavanje preko interneta znači da to radite onda kada vama to odgovara, iz topline vašeg doma.

foto: Promo

Zašto ne probati? Iskustva govore da mnogi parovi koju su se na ovaj način upoznali sada imaju srećne i uspešne veze. Obično sve počne iz radoznalosti a registracijom na sajt Simfonija.net možete i Vi istražiti da li ima nekog interesantnog i potencijalnog kandidata i za Vas. Dopisivanjem možete da što više saznate o nekoj osobi kroz direkta i indirekta pitanja. Dilema koja Vas moze mučiti je koliko treba čekati pre uživo viđanja i sastanka. To zavisi od okolnosti i partnera sa kojim se dopisujete, niko Vam to tacno neće reci. Ali uvek je bolje malo sačekati i upoznati nekog kroz dopisivanje. Internet je postao interesantno mesto za pronalaženje partnera, a istraživanja kažu da je će se do 2031.godine 50% parova upoznavati online. Sajt Simfonija.net Vam nudi besplatnu registraciju, a sve ostalo zavisi od Vas. Značajan broj kandidata je registrovam putem preporuke kolega ili prijatelja, pa ukoliko ste Vi u srećnoj vezi, a poznajete nekog iz vašeg okruženja da je u potrazi za vezom i partnerom, mozete im proslediti ovaj tekst.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...