MUŠKARCI NA ŽENAMA PRVO PRIMETE OVE 3 STVARI: Bićete u šoku kada čujete da nemaju veze sa FIZIČKIM IZGLEDOM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

EVO ŠTA IH PRIVLAČI

MUŠKARCI NA ŽENAMA PRVO PRIMETE OVE 3 STVARI: Bićete u šoku kada čujete da nemaju veze sa FIZIČKIM IZGLEDOM!

Žena -

Iako je fizički izgled nešto što nas prvo privuče kod nekoga, nije sve u tome. Postoje tri stvari koje će navesti svakog muškarca da se ludački zaljubi u vas, ali samo ako znate kako pravilno da ih iskoristite. Strastvenost

Pritom, ovde ne mislimo na onu strast u krevetu. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto čemu su strastveno posvećene veoma su privlačne muškom polu. To može biti vaš posao, hobi ili bilo šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da pokažete koliko ste slični njemu, nego koliko ste odani sebi.

foto: Profimedia

Autentičnost Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Znajte da to nije nešto čime ćete zadržati tog istog partnera niti način na koji ćete biti srećne u životu. Čvrste odluke, stavovi i verovanja su nešto što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga se nipošto ne bi trebalo odricati.

foto: Profimedia

Ženstvenost Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnosti, napornog rada i efikasnosti. Važnost ovih stavki je neosporna, međutim kada počnete u svemu da preuzimate inicijativu, da donosite odluke bez suglasnosti svog partnera i ne dopuštate mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti - dolazite do problema, piše Index.hr. Dopustite mu da vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nežniju stranu i posmatrajte njegovo oduševljenje vama.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Superžena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track