NEUGODNO MI JE JER SAM KUPILA ISTU! Reklamirala HALJINU, a slikala se u njoj na GROBLJU! Kada vidite pored čega pozira, biće vam LOŠE (FOTO)
Foto: Profimedia

užas

NEUGODNO MI JE JER SAM KUPILA ISTU! Reklamirala HALJINU, a slikala se u njoj na GROBLJU! Kada vidite pored čega pozira, biće vam LOŠE (FOTO)

Žena -

Naručila je kraljevsko plavu haljinu s popularne stranice za online kupovinu, a svoje je oduševljenje podelila na njihovoj stranici uz fotografiju sebe u istoj haljini. Ipak, ljudi su odmah primijetili nešto čudno na fotografiji, a to je kovčeg u pozadini.

Devojka je završila i na Reditu gde je mnogi ismevaju.

Ne zna se ko je tačno žena na fotografiji, ali pretpostavlja se da je iz Amerike.

Na stranici je napisala: "Odlična boja i odlično stoji. Volim ovu haljinu. Inače, uvek kupujem crne haljine ili prigušene boje, ali kraljevsko plava boja me odmah privukla."

Korisnica Redita Erivhi je slučajno naišla na ovu recenziju, a fotografiju je odmah podelila na toj društvenoj mreži uz reči: "Pronašla sam ovo. Recenzija haljine uz fotografiju devojke uz nečiji leš"

Osim što su komentarisali fotografiju i kovčeg u pozadini, ljudima nije jasno ni zašto se odlučila da nosi tu boju na sahranu: "Ovo je stvarno lepa haljina", "Neugodno mi je reći da sam nakon što sam videla recenziju naručila istu", "Ovo je lepa haljina. Ima džepove, a većina žena bi ubila za to", "Ako ju je kupila za sahranu, onda valjda shvatam", "Trebala bi nositi crnu boju za sahrane."

foto: Profimedia

Kurir.rs/Vecernji.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja