IMA 73 GODINE I DAVILA SE U HRANI ZBOG LOŠEG BRAKA! Nikad nije ni sanjala da može da bude OVAKO ZGODNA, a za sve je kriv telefon! Ne može da se odbrani od UDVARAČA (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

KAKVA ŽENA

IMA 73 GODINE I DAVILA SE U HRANI ZBOG LOŠEG BRAKA! Nikad nije ni sanjala da može da bude OVAKO ZGODNA, a za sve je kriv telefon! Ne može da se odbrani od UDVARAČA (FOTO)

Žena -

Baka (73) je smršala 25 kilograma i to tako što je naučila svoj telefon kako da joj pomogne da smrša.

Džoan Makdonald (73) iz Ontarija celog života borila se sa kilograma. Kako kaže, hranom je pokušavala da pobegne iz lošeg braka i uskoro je dogurala do 90 kilograma. Nakon što je operisala koleno i smanjila kretanje, dodatno se ugojila i zdravstveno stanje joj se dodatno pogoršalo.

Time je jako zabrinula svoju ćerku Mišel (48) koja ju je nagovorila da se pridruži programu za mršavljenje.

Tako je januara 2017. godine Džoan počela da vežba u teretani četiri puta nedeljno i potpuno je promenila ishranu. Sve to radila je uz pomoć aplikacije na telefonu koju je prilagodila svojim potrebama i pomno je pratila.

"Bila sam prestrašena i potpuno zbunjena. Nabavila sam novi Ajfon kako bih mogla da skinem sve potrebne aplikacije i naučila da ih koristim. Par puta sam se rasplakala jer nisam mogla da razumem kako to sve funkcioniše, ali na svu sreću, tvrdoglava sam. Ćerka i zet bili su sve vreme uz mene i učili me kako da koristim telefon. Verujte mi, i ranije sam uspevala da smršam, ali kilogrami bi se uvek brzo vratili", kaže Džoen medijima.

Mišel je majci otvorila i Instagram nalog kako bi Džoen kačila slike napretka i time se dodatno motivisala. Džoen ga redovno koristi a tamo, kaže, ima gomilu znatno mlađih udvarača.

"Ranije sam pila gomilu lekova, za visok pritisak, holesterol, želudac... sada više ne pijem ništa", tvrid ova baka.

"Fitnes mi je mnogo olakšao život. Nekada sam imala blizu 100 kilograma, a sada toliku težinu dižem kukovima", hvali se Džoen, dodajući i da ne može da se odbrani od komplimenata kojima je obasipaju znatno mlađi muškarci. Kaže da joj to dodatno diže samopouzdanje.

Naravno, za sve je važna i njena promena u ishrani.

KAKO JE JELA RANIJE?

Doručak: 2 parčeta hleba sa džemom i kafa.

Ručak: Sendvič i vočna salata.

Večera: Meso i povrće, praćeno sa mnogo čokolade i orašastih plodova.

KAKO JEDE SADA?

Doručak: Belanca, sir, meso, povrće i parče hleba.

Ručak: Smuti od kokosovog mleka, proteinskog praha i voća.

Večera: Meso, povrće i salata.

"Najviše mi znače pohvale od muža koji mi ponovo redovno deli komplimente. Meni je sada potpuno normalno da zaobilazim masnu i nezdravu hranu jer želim da održim ovaj izgled a za sve koji traže inspiraciju mogu samo da kažem da ne očekuju čuda i promene preko noći. Menjajte sitnicu po sitnicu, rezultati će biti vidljivi a vama neće biti previše teško", poručuje ova baka.

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja