ŽAO MI JE ŠTO NISAM BILA TU KADA SAM TI BILA POTREBNA: Poslala je poruku na broj svog POKOJNOG OCA, a odgovor koji je dobila SLAMA SRCA (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

DIRLJIVO

ŽAO MI JE ŠTO NISAM BILA TU KADA SAM TI BILA POTREBNA: Poslala je poruku na broj svog POKOJNOG OCA, a odgovor koji je dobila SLAMA SRCA (FOTO)

Žena -

Čejsiti Paterson iz Arkanzasa objavila je na društvenim je mrežama SMS poruku koje je poslala na broj telefona svog pokojnog oca, ali i odgovor koji je dobila. Kako kaže, taj ju je odgovor uverio da će s njom sve biti u redu.

Uoči četvrte godišnjice smrti njenog oca Čejsiti je odlučila da pošalje poruku na njegov stari broj. Nije bio prvi put da to radi, ali do tada nikad nije dobila odgovor. Muškarac koji sada koristi broj njenog pokojnog oca odlučio je da joj odgovoriodgovoriti, a njegov odgovor slama srca.

"Prošle su četiri godine otkako sam te izgubila i ne prođe nijedan dan da mi ne nedostaješ. Puno toga se dogodilo za kratko vreme, ali verujem da sve znaš jer ti stalno govorim. Žao mi je što nisam bila tu kada sam ti bila najpotrebnija, ali ćemo jednog dana imati šansu da ponovno pogledamo zajedno utakmicu. Bojim se braka jer ću morati sama do oltara, a tebe neće biti da mi kažeš da će sve biti u redu. Dobro sam, bio bi ponosan na to kakva sam žena postala. Samo sam htela da ti kažem da te volim i da mi zaista nedostaješ", napisala je.

Muškarac po imenu Bred, koji je dobio broj njenog oca, priznao joj je da je dobijao sve njene poruke i da su ga održale u životu nakon što je njegova ćerka poginula u saobraćajnoj nesreći pre pet godina.

"Zdravo dušo, nisam tvoj otac, ali dobijao sam tvoje poruke poslednje četiri godine", napisao je.

Spomenuo je gubitak svoje ćerke, dodavši da je zbog toga Čejsitine poruke smatrao "Božijom porukom".

"Žao mi je što si izgubila nekog bliskog, ali čitao sam tvoje poruke i video kako odrastaš i prolaziš kroz sve", dodao je.

Izvinio se što nije odgovarao, dodavši da nije želeo da joj slomi srce.

Na kraju je napisao da je Čejsiti izuzetna žena, dodavši da bi voleo da je njegova ćerka imala šansu da postane žena poput nje.

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track