KAKO NATERATI DECU DA SE POKRIJU? OVOME vaši klinci neće moći da odole (a ne prazni vaše džepove)!
Foto: Profimedia

KAKO NATERATI DECU DA SE POKRIJU? OVOME vaši klinci neće moći da odole (a ne prazni vaše džepove)!

Žena -

Ako ste mama ili tata onda sigurno idete na puno dečijih rođendana, ponekad stvarno nemate inspiraciju šta da kupite tim malim slatkim, vragolastim bićima, naročito ako su to drugari iz vrtića koje ne poznajete tako dobro. Zato ako slavljenik puni od 1 do 6 godina, onda mi imamo super predlog za vas – pogledajte OVDE!

Nešto što će definitivno očarati svako dete je igračka koja je istovremeno ćebence, jastuk i plišana igračka u koju se spakuje mekano ćebence. 3 u 1 igračka će svima postati najbolji prijatelj od koga se neće odvajati, omiljeno društvo za uspavljivanje i gledanje crtaća. Tako je toplo i udobno ali i zabavno –IDEALNO ZA PROHLADNE NOĆI kada još uvek ne radi grejanje. Još jedna sjajna vest je da ćete ovim plišanim ćebencetom naterati svako dete da se pokrije - izaberite jednu od 3 plišane igračke žiraficu, slonče ili nilskog konja i budite sigurni da će slavljenik biti oduševljen.

Ne vozajte se okolo uzalud u potrazi za odgovarajućim poklonom – sve što je potrebno je da kliknete OVDE i naručite plišano ćebence-igračku ili pozovete na broj 011/6 888 999. Cena je sada SNIŽENA – samo 1.990 dinara za 3 igračke u jednoj!

foto: Promo

Plišano ćebence je odlično za putovanja, mališani mogu i da se igraju i da spavaju sa njim, jer će im biti toplo i udobno.

Zato požurite i podelite sa drugim mamama ovu sjajnu ideju za poklon, verujemo da ćete nekome pomoći u večitom osmišljavanju rođendanskih iznenađenja – poručite online OVDE ili pozovite na broj 011/6 888 999.

foto: Promo
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Profimedia ,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track