Najnovije vesti

PAROVI KOJI SU ZAJEDNO VIŠE OD 30 GODINA OTKRIVAJU KLJUČ SAVRŠENOG ODNOSA: Nabavite 2 pokrivača, ne ignorišite PROBLEME i budite spremni na OVO!
Foto: Profimedia

SAVETI

PAROVI KOJI SU ZAJEDNO VIŠE OD 30 GODINA OTKRIVAJU KLJUČ SAVRŠENOG ODNOSA: Nabavite 2 pokrivača, ne ignorišite PROBLEME i budite spremni na OVO!

Žena

Parovi koji su zajedno više od 30 godina otkrili su tajnu uspešnog, ljubavnog odnosa.

Puno se smejte, nabavite dva pokrivača i naučite da se izvinite, pa možda i potrajete 30 godina.

foto: Profimedia

1. Pre nego što odlučite da budete u vezi, budite dobar cimer sam sebi

Drugim riječima, naučite da živite sami. Ako ne možete u potpunosti da se brineti sami o sebi, brzo ćete navići da se u svemu oslanjate na svog partnera, što vrlo često dovodi do problema i svađa.

2. Ne zaboravite na sopstveni život

Dobro je provoditi zajedničko vreme, ali je jednako važno imati vreme odvojeno za sebe. Vaš partner ne mora biti deo svake aktivnosti kojom se bavite, a posebno ako je reč o vašim hobijima.

3. Imajte sopstvene prijatelje

Super je imati partnera koji se odlično slaže s vašim prijateljima, baš kao i vi s njihovim, ali je jednako važno da se pobrinete da ne zaboravite druženje sa svojim prijateljima jedan na jedan. Tako ćete imati oslonac onda kad se pojave problemi i potrebna vam je podrška.

foto: Profimedia

4. Naučite da oprostite nakon svađe

Ovo je ključno. Naučiti da oprostite teže je nego što se čini, ali ključ do srećne veze u tome je da ne budete zlopamtila i naučite kad je vreme za oproštaj.

5. Nemojte ignorisati probleme

Čak i ako je reč o sitnoj, naizgled nebitnoj stvari koja vam smeta, nemojte da je prećutite već raspravite o njoj pre nego što ta mala stvar naraste.

6. Nemojte se ljutiti na parnera jer nije ispao sve ono što ste si zamislili

Niste ni vi onaj ideal o kom je on sanjario. Umesto toga, budite srećni na svim njegovim lepim osobinama, stvarima u vezi njega koje vas fasciniraju i čine srećnom, a ono što vam nedostaje.

foto: Profimedia

7. Nemojte se svađati već zajednički pronađite rešenje

Kad se pojavi problem, onda treba da prema njemu da se odnosite kao prema prijatelju umesto da se okrećete jedno protiv drugog.

8. Nabavite dva pokrivača

Možda zvuči smešno, ali ovako ćete smanjiti 90 posto svađa povezanih sa spavanjem, a osim toga, smanjićete i velik deo ostalih svađa koje se javljaju kao rezultat umora.

9. Budite spremni na kompromise

Budite taktični, osmeh i zagrljaj rade neverovatne stvari.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...