TO JE ŽENA KOJA MOŽE DA IZVADI SVE ZUBE! Dečije izjave o bakama će vas NASMEJATI DO SUZA!
Foto: Shutterstock

PRESMEŠNO

TO JE ŽENA KOJA MOŽE DA IZVADI SVE ZUBE! Dečije izjave o bakama će vas NASMEJATI DO SUZA!

Žena -

Hit Samo mališani mogu da imaju ovako preslatke misli i zaključke

Detinjstvo nikad ne bi bilo isto da ne postoje bake (i deke, ali o njima ćemo neki drugi put).

Njihove ruke mese najbolje štrudle, pletu najtoplije kape, njihovi zagrljaji i poljupci su najtopliji na svetu. One stalno o nečemu brinu i pričaju zanimljive priče koje često počinju rečenicom: „U moje vreme tako nije bilo.“

Tope se od miline dok pričaju o svojim unucima i njihovim nestašlucima, a mi vam donosimo nekoliko urnebesnih izjava unuka o bakicama.

foto: Shutterstock

Baka je žena koja nema svoju decu. Voli devojčice i dečake koji su deca drugih ljudi. Deda je takođe baka, samo čovek. On ide u šetnju s momcima, pa oni razgovaraju o šahu, ribolovu i drugim stvarima.

Bake ne moraju ništa da rade, samo da dođu u posetu. One su stare pa zato ne treba puno da trče i skaču. Ali mogu da nas vode na pijacu ili u parkić i moraju da imaju puno novca kako bi nam kupile sladoled ili čokoladicu.

Kad baka šeta s nama, ona mnogo zastajkuje i razgleda sve stvari, na primer prelepo lišće, ptice, izloge... Nikad ne kaže: idemo malo brže!

Bake nose naočare i mogu da izvade sve zube.

Bake ne moraju da budu mnogo pametne, samo mogu da nam odgovore na pitanja poput: „Zašto psi jure mačke?“ ili „Gde je crvu glava?“ Kad nam čitaju bajke, nikad ne preskaču delove i nikad ne kažu: „Ovo smo već čitali!“

Svi treba da imaju baku jer su to jedini odrasli ljudi koji imaju slobodnog vremena za decu!

foto: Shutterstock

Kurir.rs/Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja