Najnovije vesti

MAKSU JE NA VENČANJU NAJVIŠE NEDOSTAJALA SESTRA: Vanesa je poginula tokom božićnih praznika, a na dan svadbe se desilo nešto zbog čega su SVI PLAKLALI! (FOTO)
Foto: Printscree/Facebook

DIRLJIVO

MAKSU JE NA VENČANJU NAJVIŠE NEDOSTAJALA SESTRA: Vanesa je poginula tokom božićnih praznika, a na dan svadbe se desilo nešto zbog čega su SVI PLAKLALI! (FOTO)

Žena

Na mnogim svadbama puštaju se bele golubice kao simbol ljubavi, sreće i blagostanja budućeg mladog para. Ipak, jedan par je odlučio da za svoj veliki dan pusti mnoštvo leptira. Oni nisu bili tu isključivo radi estetike ili činjenice da je reč o najdražim životinjama ovoga para, već se iza njihovog odabira skrivala dirljiva priča.

Uspomena na voljenu sestru

Nakon što je Vanesa Van Gorder poginula u saobraćajnoj nesreći tokom božićnih praznika pre nekoliko godina, njena porodica se zavetovala da će joj počast uvek iskazivati leptirima. Kada se njen brat Maks venčao, bilo je prirodno da će on i njegova mlada Lidija uvrstiti leptire u deo svoje ceremonije - ali nisu imali pojma koliko će taj trenutak postati poseban.

Neposredno pre nego što je par izgovorio zavete, Maksovi roditelji pustili su iz skladišta velike crno-narandžaste leptire u čast Vanesse koja je u to vreme trebalo da proslavi svoj 29. rođendan. Prizor koji je potom svojim fotoaparatom uhvatila Džesika Mans bio je naprosto zadivljujuć. 

Umesto da lete u nebo, leptiri su sve vreme tokom ceremonije leteli oko okupljenih zvanica. Neki od njih su odlučili da ostanu na prijemu, a dva su sletela na Lidijinu venčanicu i 'otpratili' je do oltara. Takođe, pokazalo se da su leptiri posebno bili privrženi mladoženjinim roditeljima, a jedan je tokom cele ceremonije ostao na majčinom prstu poput velikog prstena.

"Potom je nekoliko sati kasnije tokom govora još jedan leptir nekako ušao u deo u kome se održavao prijem i sleteo na Lidijin vrat i ostao tamo za vreme govora." - otkrila je fotografkinja čija su dela po objavama postala pravi hit na društvenim mrežama.

"Vannesa je sve vreme bila uz nas" U mnogim religijama i kulturama širom sveta leptiri se smatraju simbolom preporoda i povezanosti sa višim bićem. Među oduševljenim komentatorima našla se i mlada Lidija koja je zapisala:

"Vanesa je bila s nama tamo sve vreme. Iznova proživljavam dan svog venčanja svaki put kad pogledam ove fotografije. Uhvatila si svaki trenutak te lepote." 

Kurir.rs/Miss7.24sata.hr/Foto: Printscreen/Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...