Najnovije vesti

JEB*Š TALENAT, TRUD, OBRAZOVANJE! Vedrana Rudan bez dlake na jeziku o položaju ŽENA: Širi noge, maco!
Foto: Youtube/Printscreen

sve je rekla

JEB*Š TALENAT, TRUD, OBRAZOVANJE! Vedrana Rudan bez dlake na jeziku o položaju ŽENA: Širi noge, maco!

Žena

Spisateljica i kolumnistkinja bez dlake na jeziku, Vedrana Rudan, nikoga ne ostavlja ravnodušnim zahvaljujući tekstovima na svom blogu u kojima se hvata u koštac i sa najvećim tabu temama.

Kolumnu sa njenog sajta rudan.info prenosimo u originalu i u celosti:

foto: Printscreen

"S vremena na vrijeme zlostavljanje žena postane tema čak i u Hrvatskoj. Kad neki mužjak baš ono popizdi pa ženi izvuče grkljan kroz rupu gde joj je nekad bilo oko, mlade žene krenu na put, guraju kolica, pevaju, na pozornici aktivistkinje dižu šačice u vazduh… Poručujemo svetu, i mi smo civilizovani, i mi smo protiv nasilja onako kako je to…Onako kako su to… Evropa i Amerika.

A kako je to Evropa protiv nasilja? Pratite li možda sad već "Slučaj Endru"? Endru je najdraži sin kraljice Elizabete Druge. Njeni sinovi i unuci uglavnom su poznati po tome što se bave dobrotvornim radom, a njihove bolje polovine nošenjem haljina.

Za svaku je pohvalu što prinčevi koji ne bi trebalo baš ništa raditi ipak, je li, rade. Fotkaju se s gladnim crnčićima, jedan je princ otišao tako daleko da je čak s ženom boje blede čokolade dobio dete. Prinčevi otvaraju sirotišta, škole, pomažu deci koja su rano izgubila mamu i onoj koja imaju psihičkih problema… Ako budem još nabrajala doći će vam suze na oči.

A onda ovo s onim Endru? I to baš u vrijeme kad je pokret #MeToo skrenuo slepom svijetu pažnju na činjenicu da ni jedna žena u Americi ne može uspeti ako ne da pičke. Neverovatno! Jebeš talent, trud, obrazovanje. Širi noge, maco!

Onaj Endru! Princ se godinama družio s američkim milijarderom, zvao se Džefri Epstajn. Čovek se bavio podvođenjem maloletnica. Imao je svoj otok, avion, lovce na komade i mušterije. Mušterija mu je bio, između ostalih, i Klinton. Čitava je ekipa ocvalih mužjaka jebala devojčice koje su bile mlađe od njihovih ćerki.

Te su cure progovorile, detaljno opisale gde su se jebale, jedna je rekla da se princ Endru jako znoji dok kreše. O Klintonu se manje čuje. Doduše, o njegovom je kurcu sve rekla Monika Levinski. Klintonova žena opet će ući u trku za predsednicu Amerike. Kad je afera s njenim mužem i Monikom bila na vrhuncu, Klinton je rekla da je Monika "bila punoletna", pa "mora odgovarati za svoje postupke".

Nadam se da će babuskara opet popušiti. Tramp je u odnosu na nju, kako su nekad govorili ljudi s ovih prostora, "dom kulture s vodoskokom".

I tako, devojčice su na otocima, u hotelima i dvorcima opušteno mučili i Endru i Klinton. Šta se dogodilo princu i Bacaču Bombi s Osiromašenim Uranom na Balkan? Hoće li biti osuđeni na dugogodišnju robiju? Ha, ha!

Klinton mudro ćuti, jednom je previše srao pa se opekao. Endru je izazvan svremirskom glupošću, geni su neumoljivi, to mu je od sifilisom razorenog pretka Henriha Osmog, dao intervju BBC-u.

Rekao je da se on za vreme seksa ne znoji, nikad nije video "damu" koja ga optužuje, baš u vreme koje cura navodi kao "vreme radnje" on je jednu od svojih devojčica vodio na picu.

Čak je i kraljici Elizabeti navikloj na sva silna sranja što su joj do sada radila deca ovoga puta prekipelo. Endru više nikome neće pomagati, ni biznisom se neće baviti, on se "povukao", a kraljica je njegovo "povlačenje" prihvatila.

Klinton? Onaj podvodač je u samici u kojoj je bio dvadeset i četiri sata pod posebnom kontrolom "počinio samoubistvo". Kome je, dok su ga vešali o kuku, vikao: "Milost, gospodo", nikad nećemo saznati.

Endruu i Klintonu koje bi zbog svega što su učinili takođe trebalo obesiti o kuku ništa se neće dogoditi. Cure koje u vreme mučenja nisu bile punoletne u međuvremenu su to postale. A kad si "punoletna", što bi rekla Klinton, ko te jebe.

Svetom vladaju silovatelji i ubice. Cure na koje oni bace oko nemaju šanse. Sve je ovo odavno poznato, meni smeta drugo. Kad neki gad u Hrvatskoj siluje ili ubije curicu portali ga odmah proglase "monstrumom" i "Balkancem". Nije fer. On je naš princ, on je Klinton.

Jesu li žene danas u Evropi i Americi ljudska bića? Nisu.

Naše unuke su spremište sperme naših gospodara. Tako je bilo. Tako jeste. Tako će ostati.

foto: Printscreen YouTube/RTS

Kurir.rs/Informer/Foto: Youtube, Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...