SKINITE VIŠAK SA STOMAKA I BUTINA: Počela je sezona slava – evo kako da vam se kilogrami ne zalepe!
Foto: Promo

SKINITE VIŠAK SA STOMAKA I BUTINA: Počela je sezona slava – evo kako da vam se kilogrami ne zalepe!

Žena -

Obožavate slave i sva ta fina jela, male slatke kolačiće i pečenje. Zima je vreme kad se najviše opustimo, zato što se više družimo, i više ugađamo sebi. Napolju je tmurno i hladno, pa ko ne bi navalio na još kolača. Da biste u slavi uživali bez griže savesti mi vam otkrivamo šta bi trebalo da uradite – pogledajte OVDE i OVDE!

Kupite SUPER FIT POJAS za stomak! Napravljen je od specijalnog NEOTEX materijala koji topi masne naslage. Zato ga nosite čak i na slavi, jer će vas sprečiti da se prejedete, uživaćete u hrani a nećete se ugojiti. Za još bolji rezultat preporučuje se da ga nosite dok trenirate, ali i sama šetnja garantovano skida masne naslage, a vi (p)ostajete FIT. On košta 720 dinara, zato ga nabavite na vreme i bez griže savesti uživajte u hrani – poručite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

Kad prođe slava kilograme ćete najlakše istopiti SUPER FIT helankama. Takođe su od NEOTEXA i izbacuju suvišnu vodu i masne naslage sa zadnjice i butina. Vaši kukovi će biti uži. Dovoljno je pola sata šetnje dnevno u SUPER FIT helankama da se posledice prazničnog uživanja ne vide.

Zato naručite po specijalnoj prazničnoj ceni od 950 dinara i uživajte u praznicima.

foto: Promo

Najbrži efekti se postižu ako nosite i pojas i helanke istovremeno, zato ih odmah naručite OVDE u našoj ONLINE prodavnici ili pozovite broj 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track