GODINAMA SAM BILA LJUBAVNICA OŽENJENOM ČOVEKU: Znam sve njihove NAVIKE, ako i vaš muž ovo radi - IMA DRUGU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

GODINAMA SAM BILA LJUBAVNICA OŽENJENOM ČOVEKU: Znam sve njihove NAVIKE, ako i vaš muž ovo radi - IMA DRUGU!

Žena -

Bivša ljubavnica Kler Oke-Smit (29) tvrdi da dokaz o neverstvu treba da tražite na mjstima kojih se nikad ne biste setili. Danas joj je žao što je pristala da bude druga žena oženjenom ocu dvoje dece jer je tako povredila ženu koja ništa nije sumnjala.

Ona je progovorila o svim čudnim navikama koje je njen oženjeni ljubavnik tada praktikovao kako bi sakrio svoju aferu s njom. Izdvojila je deset znakova koje bi trebalo da tražite ako sumnjate da vam je partner neveran.

Ostaje dugo budan

Ako vaš partner odlazi da spava u sitne noće sate, zapitajte se šta radi dok ste vi u spavaćoj sobi. Mnogo je lakše pričati i dopisivati se dok svi u kući spavaju i manji je rizik da će ga neko uhvatiti na delu.

foto: Profimedia

Troši više nego pre

Ako je vaš partner otvorio novu kreditnu karticu bez vašega znanja, to je već crveni alarm. Prekontrolišite račune koji stižu i misteriozno nestanu. Još jedan važan znak jesu visoke cifre koje se pojavljuju na njegovom bankovnom računu. Ako taj novac nije potrošio s vama, zapitajte se sa kime jeste.

Iznenadna promena ukusa

Ako je vaš partner u poslednje vreme počeo da sluša drugačiju vrstu muzike i skida pesme izvođača za koje nikad pre nije čuo i to je znak za uzbunu. Taj uticaj je mogao da dođe od nekoga čije mišljenje on ceni i koga očajnički želi da impresionira.

Krije telefon

Razlog za zabrinutost može vam stvoriti iznenadna promena lozinke na telefonu i laptopu, tajanstveno kuckanje koje dugo traje i skrivanje svih ličnihuređaja od vas.

Sarkastičan je

Kada osoba laže, ima jako malo vremena za smišljanje priče koja pije vodu. Zato se neki često služe sarkazmom dok se pravdaju. Kratki i sarkastični odgovori jasan su znak da osoba nešto krije.

Druži se sa koleginicama

Provođenje više vremena s nekom ženom iz firme, ćaskanje s njom na internetu i odlazak na poslovna putovanja na koja ide i ona nisu dobri znakovi.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Nove manire

Da vas partner vara, mogu vam otkriti i neke njegove nove fraze i maniri. Ukoliko provodi više vremena sa mlađom ženom, podsvesno će od nje pokupiti neke nove ekspresije koje nikad pre od njega niste čuli.

Obnavlja garderobu

Ako je u poslednje vreme počeo više da se doteruje, krenuo na dijetu ili u teretanu, kupio novu odeću, trebalo bi da se zabrinete. Dosad je smatrao da je dovoljno dobar za vas, pa zašto bi sad odjenom počeo da se dvoumi? Velike su šanse da želi da impresionira nekog drugog.

Seksualni život skoro da ne postoji

Većina muškaraca, koliki god libido imali, teško će spavati sa dve žene paralelno. Potrebno je uložiti puno energije, pa će sa vama verovatno izgubiti iskru.

Emocionalna udaljenost

Ako izbegava vaš pogled dok razgovara s vama, vaš partner sigurno stvara određenu distancu jer ne želi da vas uključiti u svoje planove ili oseća krivicu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track