ZGROZILA SAM SE KAD SAM VIDELA MLADOŽENJINU MAJKU NA VENČANJU! Zbog onoga što je uradila sramota me je u njeno ime! FOTO
Foto: Printscreen/facebook

ISPOVEST

ZGROZILA SAM SE KAD SAM VIDELA MLADOŽENJINU MAJKU NA VENČANJU! Zbog onoga što je uradila sramota me je u njeno ime! FOTO

Žena -

Mladoženjinu majku osudili su korisnici društvenih mreža jer se nakon ceremonije venčanja iz svečane haljine presvukla u trenerku. Jedan od Korisnika je na Fejsbuku ispričao da se mladoženjina majka u svadbenoj sali pojavila u trenerci pre nego što su svi gosti uopšte uspeli da se smeste.

Zvanice su se zgrozile zbog onoga što je gospođa učinila, a fotografije na kojima ona ležerno stoji u crnoj trenerci osvanule su u FB grupi “That’s It I’m Wedding Shaming”. “Ja sam totalno šokirana nakon što sam bila na predivnom (i glamuroznom) venčanju, koje se pretvorilo u WTF! Da, ovo je mladoženjina majka u trenerci”, napisala je jedna gošća pored fotografije.

foto: Printscreen/facebook

“Znači, još nije bilo ni torte, ni večera nije bila gotova. Ona se doslovno presvukla u je*enu trenerku čim je započelo svadbeno slavlje. Mene je sramota u njeno ime i žao mi je mladenaca. Fotografije torte, prvoga plesa, večere i bacanja bidermajera upropastila im je nesavesna majka”, objasnila je gošća na Fejsbuku.

Iskaz nepoštovanja prema mladoj

“Njena užasna ćerka i zet isto su došli u trenerkama i rano su otišli sa svadbe. Ljudi su takva stoka! Nepotrebno je napomenuti da je mladina porodica takođe zgrožena ovim odvratnim činom. To je apsolutno nepoštovanje”, zaključila je neimenovana žena, a njena objava imala je stotine lajkova.

Kurir.rs/The Sun/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track