DISKRETNE, A EFEKTNE: Minđuše za svaku priliku komplet od 9 pari za samo 690 rsd!
Foto: Promo

DISKRETNE, A EFEKTNE: Minđuše za svaku priliku komplet od 9 pari za samo 690 rsd!

Žena -

Ovo je sjajan način da obradujete sebe ili sebi dragu žensku osobu – set od čak 9 neverovatnih minđušica koje mogu da se nose u najrazličitijim prilikama – iskoristite predpraznično sniženje – pogledajte ih OVDE!

Sitne svetlucave minđušice pogdone su za svakodnevno nošenje kakav god da vam je stil oblačenja. No, s druge strane mogu odlično izgledati i u nešto elegantnijim i svečanijim prilikama. Kako je zlatna boja hit ove jeseni, gotovo svaki od 9 pari iz kompleta je ima na sebi. Ona će vam dati dozu blistavosti koja vam je potrebna svakog dana kako biste se osećale lepše, sigurnije i zadovoljnije.

Sigurno mislite da je cena poprilično visoka s obzirom da komplet u sebi sadrži čak 9 pari minđuša? Grešite! U toku je predpraznična AKCIJA, pa je cena celog kompleta SAMO 690 rsd! A gde to? Možete poručiti online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

U ponudi su 2 različita kompleta, a izgledaju ovako:

foto: Promo

One su idealne za poklon gotovo svakoj ženskoj osobi, jer tako diskretne odgovaraju i tinejdžerkama i zrelijim damama, a dobro se slažu i uz dugu i uz kratku kosu. Pogodne su za poklon i od ženske osobe, ali i od muškarca ako želi da ih pokloni svojoj lepšoj polovini, prijateljici, sestri, mami i sl.

Iskoristite predprazničnu AKCIJU po ceni od SAMO 690 din! Možete poručiti online OVDE ili pozivom na broj telefona 011/6 888 999.

foto: Promo

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja