Najnovije vesti

NEKA VAŠ DOM BOG I SVETI NIKOLA ČUVAJU OD RAZNIH VETROVA KOJI DUVAJU! Evo kako da čestitate slavu prijateljima
Foto: Printskrin Youtube

Velika slava u srba

NEKA VAŠ DOM BOG I SVETI NIKOLA ČUVAJU OD RAZNIH VETROVA KOJI DUVAJU! Evo kako da čestitate slavu prijateljima

Žena

Sveti Nikola, Nikoljdan, slava je koju kod nas slavi najveći broj pravoslavnih hrišćana.

Čestitke za slavu ranije su se delile samo usmenim putem. Sa dolaskom nove ere i razvitkom tehnologije danas to možete uraditi u bilo koje doba dana i noći.

*Neka Sveti Nikola donese sreću kada upalite slavsu sveću. Neka vaš dom Bog i Sveti Nikola čuvaju, od raznih vetrova koji duvaju. Nek se slavi godinama. zdravo bili i Bog s vama.

*Neka vam Sveti Nikola donese sreću, neka se slavi uz posnu hranu i sveću. Nek u domu cveta radost i sloga i da slavite godinama svetog Nikolu i Gospoda Boga.

*Neka Sveti Nikola ispuni mi želju i donese samo dobro u domu mome prijatelju. Srećna ti krsna slava.

*Nek se zalije, nek se prolije, nek se presipa, zdravlja i sreće dao vam Gospod, a vaš dom zauvek čuvao Sveti Nikola. Srećna ti slava domaćine tebi i tvojima.

*Domaćine želim vam svima blagostanje i sreće da Nikoljdan još slavite i Bogu se molite uz plamen sveće. Da vam Sveti Nikola svima da dobrog zdravlja i neka bude tri dana slavlja.

*Srećna ti slava domaćine. Da ti nikada ne bude gore, da imaš punu kuću smeha, da zdravlja nikada ne zafali, da Nikoljdan večno se slavi.

*Ko proslavlja Svetog Nikolu ove godine, proslavljao ga i dogodine, krsnu slavu čestitu, sretnu i bogatu, mnogo leta, a sve za njegova života, on i njegovi potomci. Srećna slava Nikoljdan.

foto: Pritnscreen

kurir.rs/opanak

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...