NEKA VAŠ DOM BOG I SVETI NIKOLA ČUVAJU OD RAZNIH VETROVA KOJI DUVAJU! Evo kako da čestitate slavu prijateljima
Foto: Printskrin Youtube

Velika slava u srba

NEKA VAŠ DOM BOG I SVETI NIKOLA ČUVAJU OD RAZNIH VETROVA KOJI DUVAJU! Evo kako da čestitate slavu prijateljima

Žena -

Sveti Nikola, Nikoljdan, slava je koju kod nas slavi najveći broj pravoslavnih hrišćana.

Čestitke za slavu ranije su se delile samo usmenim putem. Sa dolaskom nove ere i razvitkom tehnologije danas to možete uraditi u bilo koje doba dana i noći.

*Neka Sveti Nikola donese sreću kada upalite slavsu sveću. Neka vaš dom Bog i Sveti Nikola čuvaju, od raznih vetrova koji duvaju. Nek se slavi godinama. zdravo bili i Bog s vama.

*Neka vam Sveti Nikola donese sreću, neka se slavi uz posnu hranu i sveću. Nek u domu cveta radost i sloga i da slavite godinama svetog Nikolu i Gospoda Boga.

*Neka Sveti Nikola ispuni mi želju i donese samo dobro u domu mome prijatelju. Srećna ti krsna slava.

*Nek se zalije, nek se prolije, nek se presipa, zdravlja i sreće dao vam Gospod, a vaš dom zauvek čuvao Sveti Nikola. Srećna ti slava domaćine tebi i tvojima.

*Domaćine želim vam svima blagostanje i sreće da Nikoljdan još slavite i Bogu se molite uz plamen sveće. Da vam Sveti Nikola svima da dobrog zdravlja i neka bude tri dana slavlja.

*Srećna ti slava domaćine. Da ti nikada ne bude gore, da imaš punu kuću smeha, da zdravlja nikada ne zafali, da Nikoljdan večno se slavi.

*Ko proslavlja Svetog Nikolu ove godine, proslavljao ga i dogodine, krsnu slavu čestitu, sretnu i bogatu, mnogo leta, a sve za njegova života, on i njegovi potomci. Srećna slava Nikoljdan.

foto: Pritnscreen

kurir.rs/opanak

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja