ISPOVEST MLADE IZ PAKLA! Sestra joj doživela nesreću, a ona zakukala: Neću da mi fotke kvari svojim LICEM U ZAVOJIMA!
Foto: Profimedia

šok

ISPOVEST MLADE IZ PAKLA! Sestra joj doživela nesreću, a ona zakukala: Neću da mi fotke kvari svojim LICEM U ZAVOJIMA!

Žena -

Jedna mlada naišla je na bujicu osuda nakon što je na društvenim mrežana priznala da planira rođenu sestru da izbaci sa spiska deveruša jer je slomila nos. Budući da nije bila sigurna da li je donela ispravnu odluku, pitala je ljude da li će ispasti loša ako izbaci sestru sa svadbe zbog povrede koja je vidljiva na njenom licu.

“Moje venčanje je sada u nedelju. Juče me zove sestra iz bolnice da mi kaže da je pala sa bicikla. Sve je u redu, samo je slomila nos. Ipak, ona je trebalo da bude na mom spisku deveruša, ali zaista ne želim da mi kvari fotografije svojim zamotanim licem. Samo sam iskrena”, započela je buduća mlada pa otkrila da već ima plan B.

“Imam rođaku koja je otprilike iste visine i građe kao moja sestra, tako da bi ona mogla da "uskoči" i obuče haljinu za deveruše. Već je, uostalom, pristala. D ali ću ispasti ku*ka ako izbacim sestru sa venčanja?”, pitala je na kraju buduća mlada, a većina joj je odgovorila potvrdno.

Obzirom na veliki broj mladi koje se pretvore u noćnu moru, neko je zaključio da “venčanja izvlače apsolutno najgore iz ljudi”. “Ovo nije u redu. Trebalo bi da bude najvažnije da taj dan provedemo s ljudima koje volimo i koji žele da budu sa nama, a ne estetika”, komentarisao je jedan korisnik društvene mreže.

“Zapitaj se samo kako će se tvoja sestra osećati nakon toga. Izbacuješ je samo zato što je povređena. To je jako okrutno”, poručio je treći, a ostali su mladoj sugerisali da prvo pita sestru da li još uvek želi da bude u ulozi deveruše, umesto da je samo tako izbaci.

Kurir.rs/The Sun/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track