ZA NJOM MUŠKARCI LUDE, A ONA JURI SAMO SLAVNE I BOGATE! Smejala se dok su joj HAPSILI bivšeg i ZGROZILA SVET (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZAVODNICA

ZA NJOM MUŠKARCI LUDE, A ONA JURI SAMO SLAVNE I BOGATE! Smejala se dok su joj HAPSILI bivšeg i ZGROZILA SVET (FOTO)

Žena -

Šantel Džefris ima niz zanimanja - ona je glumica, model, influenser, producent i DJ, ali i dalje je najpoznatija po svojim ljubavnim avanturama sa slavnim muškarcima... A upravo su je takve romanse i lansirale u svet šoubiznisa.

Na prvi pogled ova dama izgleda baš poput sestara Kardašijan, ali zapravo su joj samo putokaz i to ne samo kada je fizički izgled u pitanju.

Naime, izbori bliski ovoj atraktivnoj 27-godišnjakinji tvrde da se trudi da se ponaša isto kao i Kim Kardašijan, a dovoljno je baciti jedan pogled na njen Instagram profil i shvatiti da to zaista nije daleko od istine.

Šantel je poznata po viđanju sa bogatim, poznatim i uticajnim muškarcima, a i sama je otvoreno priznala da frajere bez statusa ni ne uzima u razmatranje.

Ona je imućne muškarce počela da zavodi još pre punoletstva, pa je tako pre 2013. uspela već da bude sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom.

No, afera koju je zaista proslavila i učinila je svetski poznatom jeste ona sa Džastinim Biberom. Ova romansa je bila kratka, ali dovoljna da podigne prašinu, a okončala se - hapšenjem!

Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je zgrozilo javnost.

Na njenu listu slavnih ljubavnika upisali su se i reper Trevis Skot, košarkaš Džordan Klarkson, kao i njegov kolega Kajri Irving, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, a poslednji za koga se pročulo jeste reper Mašin Gan Keli.

Inače, ova zelenooka dama uvek se na crvenim tepisima pojavljuje u izazovnim kreacijama, a njen Instagram prepun je erotičnih fotografija, pa je to još jedan način na koji skreće pažnju na sebe.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja