RADIONICA „KAKO OSNAŽITI SEBE ZA ISKORAKE U 2020“: U okviru događaja „Nedeljno popodne u Stadionu“
Foto: Promo

RADIONICA „KAKO OSNAŽITI SEBE ZA ISKORAKE U 2020“: U okviru događaja „Nedeljno popodne u Stadionu“

Žena -

Većina ljudi zna šta im valja činiti i koji su to koraci koje treba preduzeti u narednoj godini, ali ono što nedostaje mnogima jeste hrabrost.da to i učine. U tome će im pomoći životni trener Dragana Načanek, koja će 29. decembra u okviru događaja “Nedeljno popodne u Stadionu” održati veoma zanimljivu radionicu “Kako osnažiti sebe za iskorake u 2020”.

Kroz razgovor i aktivacije, Dragana će se truditi da vas inspiriše, pokrene, osnaži i odvaži da od naredne godine izvučete najlepše iz sebe i dobijete najbolje od života. „Naše nedeljno druženje u šoping centru Stadion biće upravo podrška i ohrabrenje svima onima kojima je to potrebno. Radujem se što imam priliku da vas podstaknem i ohrabrim na vašem duhovno-materijalnom putu i razvoju”, izjavila je voditeljka radionice.

Dragana Bačanek se već više od deset godina bavi individualnim koučingom i drži predavanja na temu sreće i prosperiteta. U svom radu spaja istočna i zapadna učenja jer se to pokazao kao odličan model koji mnogo pomaže ljudima da se okrenu sebi i osnaže svoje kapacitete kako bi ostvarivali ono što žele. Potpuno je posvećena, pre svega svom rastu i razvoju kroz učenja Krija joge, jer smatra da je upravo to najveći zadatak onoga ko radi sa ljudima. Draganin rad sa ljudima je vrlo intuitivan i podrazumeva lični razvoj na sva četiri nivoa postojanja – mentalnom, emotivnom, duhovnom i fizičkom.

Radionica “Kako osnažiti sebe za iskorake u 2020” održaće se 29. decembra u Stadion SC od 15 do 17 časova.

Vidimo se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track