ŽENA SE ONESVESTILA USRED AKCIJE U KREVETU, PA ZGROZILA MUŽA: Ne mogu više da budem intiman s njom!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

PROBLEM

ŽENA SE ONESVESTILA USRED AKCIJE U KREVETU, PA ZGROZILA MUŽA: Ne mogu više da budem intiman s njom!

Žena -

Orgazam je za neke ljude toliko intenzivno iskustvo da doslovno mogu izgubiti svest. Upravo se to dogodilo jednoj ženi, koja je svog supruga nakon se*sa optužila da ju je – silovao. Zbunjen i šokiran, muškarac je uputio anonimno pismo terapeutkinji Deidre Sanders.

“Prvo sam pomislio da me zeza i da samo glumi da se onesvestila, ali sam brzo shvatio da je stvar ozbiljna. Energično smo vodili ljubav, kada je moja žena u žaru orgazma izgubila svest. Čim je došla sebi, počela je histerično da vrišti optužujući me da sam je silovao”, ispričao je.

Ilustracija
Ilustracija foto: Shutterstock

Razvio se strah od intimnosti

Incident između supružnika koji imaju po 38 godina dogodio se pre pet meseci. “Skočio sam u šoku kada sam ugledao strah u njenim očima. Naša 16-godišnja ćerka je uletela u sobu misleći da je njena majka u opasnosti. Supruga je zatim rekla da je sve u redu i da joj je žao”, prisetio se otac.

No, problem je u tome što par od tada više nijednom nije bio intiman i to ne ženinom krivicom. “Ja jednostavno ne mogu. Ona misli da je više ne volim i da mi nije privlačna, što nije istina. Kad god pokušam, dobijem napad panike i ne mogu da nastavim. Naša ćerka je uverena da sam ja te noći napao njenu mamu i jedva da priča sa mnom”, požalio se muškarac.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Ništa bez razgovora

Savetnica Sanders odgovorila je zabrinutom ocu da je taj nemili događaj za nju bio užasan, a za njega traumatičan. “Objasni svojoj supruzi koliko te šokiralo kada si na njenom licu ugledao strah i da zbog toga više ne možeš da se opustiš u krevetu”, savetuje Deidre.

“Nije retkost da se ljudi onesveste nakon orgazma, ali insistiraj na tome da ode kod lekara kako bi se otklonila sumnja u neka ozbiljna medicinska stanja koja zahtevaju lečenje. Razgovaraj i sa svojom ćerkom i objasni joj da su njeni strahovi neosnovani”, poručila je Sanders čitaocu.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track