IMAO JE 143 KG I JEO 10.000 KALORIJA DNEVNO, PA SMRŠAO 50KG! Evo kako mu je ishrana izgledala PRE, a kako DANAS (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PROMENIO NAČIN ŽIVOTA

IMAO JE 143 KG I JEO 10.000 KALORIJA DNEVNO, PA SMRŠAO 50KG! Evo kako mu je ishrana izgledala PRE, a kako DANAS (FOTO)

Žena -

Britanac Brendon Pikap (22) konzumirao je 10.000 kalorija dnevno i došao do čak 143 kilograma telesne težine. Njegova ishrana se donedavno sastojala od odrezaka, burgera i visokokaloričnih doručaka, po uzoru na neke bodibildere kojima je cilj da dižu što veće težine u teretani.

Takvom ishranom i treninzima Brendon je došao do toga da može podići neverovatnih 336 kilograma, ali je pored toga nagomilao i puno zaliha masti u organizmu.

Za veliki životni preokret odlučio se pre 18 mjeseci kada mu je otac pretrpeo težak moždani udar i potom sepsu, što ga je dovelo do teške borbe za život.

Brandon sada ima 89 kilograma i radi kao lični trener. “Sve što sam tada hteo jeste da budem što snažniji i nije me bilo briga kako to utiče na moje telo. Jeo sam tonu hrane, što sam više mogao, bez obzira na to da li me je debljalo ili ne. Bio sam spreman da radim bilo šta kako bih postao što jači pa sam u jednom trenutku počeo da jedem minimalno 8000 kalorija dnevno”, rekao je Brendon.

Ovako je njegova dnevna ishrana izgledala nekad:

doručak – osam šnita slanine, četiri šnite tosta, četiri jaja, smuti od sladoleda i proteina u prahu. ručak – četiri pljeskavice od junetine sa hlebom i sirom i pola litra punomasnog mleka večera – jela iz restorana, uglavnom pržena riba ili odrezak sa krompirićima i torta od sira užina – kolači, čokolada

A evo primjera jelovnika sada:

doručak – šejk od belanaca, ovsenih pahuljica, putera od kikirikija i borovnica prva užina – piletina, krompir i povrće ručak – nemasna junetina, beli pirinač i paprika večera – bela riba, pirinač i brokoli druga užina – bademi, tamna čokolada, voće

Kurir.rs/Mirror/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track