ISPOVEST ŽENE KOJA JE IZAZVALA BES CELOG SVETA: Na porođaju sam spasla SVOJ život, a ne BEBIN! Proglasili je ČUDOVIŠTEM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

TEŠKA ODLUKA

ISPOVEST ŽENE KOJA JE IZAZVALA BES CELOG SVETA: Na porođaju sam spasla SVOJ život, a ne BEBIN! Proglasili je ČUDOVIŠTEM!

Žena -

Trudnoća i rođenje deteta su poseban doživljaji za svaku ženu, ali neke žene u blagoslovenom stanju i prilikom porođaja mogu doživeti komplikacije zbog kojih je ugrožen život majke ili bebe.

Iako se većina žena priprema za moguće probleme, uvek je teško kada se za vreme porođaja mora odlučiti da li će preživeti majka ili beba.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Jedna majka je svoju odluku prepričala i na Redditu. Ona je na svom profilu napisala: "Tokom svoje prve trudnoće saznala sam da ću za druge trudnoće morati da idem carski rez. I to mi nije smetalo, samo sam htela da mi se dete rodi zdravo. Ali uvek postoje dodatne komplikacije."

"Pre odlaska u bolnicu razgovarala sam sa svojim suprugom, u slučaju da mora da izabere ko će preživeti, da izabere mene."

Srećom, tokom porođaja nije bilo nikakvih komplikacija i dete se rodilo zdravo. Ali sada, kada je majka trudna s trećim detetom, u istoj su situaciji. Njeni prijatelji rekli su joj da je čudovište jer je rekla svom mužu da ubije vlastito dete i da treba bolje da razmisli pre porođaja.

Ipak, više od 2000 korisnika na Redditu se složilo sa njom, rekavši da se drugo dete uvek može roditi, ali druga majka ne može.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Mirror/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track