Najnovije vesti

TATA SMISLIO SAVRŠENU METODU ZA ČUVANJE DECE: Spavao je posle POSLA i nije morao da BRINE da li će biti MIRNI!
Foto: Facebook/Monica Weber

Ćalac genijalac

TATA SMISLIO SAVRŠENU METODU ZA ČUVANJE DECE: Spavao je posle POSLA i nije morao da BRINE da li će biti MIRNI!

Žena

Svaka čast... Čovek se lepo dosetio kako da se istovremeno odmori, a da mališani budu mirni i kreativni.

Kao što svaki roditelj zna, treba biti vrlo kreativan ako pored dece želite da pronađete i malo vremena za sebe. Ovaj domišljati tata iz Kolorada smislio je način kako da istovremeno zabavi decu, a usput malo i odspava nakon naporne dvanaestosatne smene u bolnici koju je upravo odradio. Majkl Veber Džunior upravo se vratio kući s posla, gde je proveo pola dana, i bio je poprilično umoran.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

- Moja supruga i ja smo zajedno još od srednje škole i prilično smo opušteni roditelji svoje četvoro vesele dece. Međutim, treba biti vrlo maštoviti ako s toliko mališana i buke želite da se odmorite. Preselili smo se nedavno od roditelja i više nema ko da nam čuva decu - počeo je svoju priču ovaj zanimljivi tata.

Njegova supruga je na pola sata izašla iz kuće da bi otišla do prodavnice, a Majkl je rekao da će pričuvati klince, iako se zbog umora jedva držao na nogama. Da ne dužimo priču, kada se njegova supruga Monika vratila iz nabavke, naišla na ovu scenu: njen je dragi je čvrsto spavao, a deca su su mirno sedela na podu ispred njega s olovkama i papirom u rukama i - crtala ga.

- Rekao sam im da ću pozirati samo za njih i da bi trebalo da vežbaju realizam u crtanju. Kao nagradu za najbolji crtež pobedniku sam obećao veliku čokoladu. I bez pogovora su se bacili na posao - kroz smeh prepričava situaciju Majkl.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Njegova supruga, koja je uslikala ovaj prizor, fotku je podelila na Fejsbuku uz komentar: „Moj muž je briljantan“. Njena objava je vrlo brzo preplavila internet, podeljena bezbroj puta uz pozdrave i podršku za ovog snalažljivog tatu.

Kurir.rs/Stil/Foto: Facebook/Monica Weber

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...