KLIZAVO TLO: Kako da omogućite starijim ukućanima lakše kretanje napolju iako je zima?
Foto: Promo

KLIZAVO TLO: Kako da omogućite starijim ukućanima lakše kretanje napolju iako je zima?

Žena -

KLIZAVO TLO: Kako da omogućite starijim ukućanima lakše kretanje napolju iako je zima?

Stariji se zbog klizavog tla zimi često odriču izlaska napolje. Primorani su da sede po celi dan u svojim kućama zbog straha da se ne okliznu i povrede. To ih, međutim, može „baciti“ u duboko neraspoloženje. Dovoljna je jedna stvar da promeni njihov život iz korena, a mlađima da olakša brigu o svojim starim roditeljima – pogledajte OVDE o čemu se radi!

Potreban im je štap za hodanje i to ne bilo kakav, već specijalan štap - uz Twin Grip sve njihove poteškoće biće rešene, osećaće se sigurnije, pokretljivije i bezbednije sa više oslonca! Zašto baš sa njim? Ovaj štap je bolji od običnog jer ima:

- 4 oslonca

- 2 ručke

- LED svetlo

- rasklopiv je

- visina je podesiva

Nije više važno po kakvoj podlozi se krećete, jer će vam Twist Grip štap pružiti maksimalnu sigurnost i udobnost bez bojazni da ćete proklizati.

Poručite danas po specijalnoj ceni od 1.970 rsd sebi ili svojim ukućanima pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

Twin Grip štap ima LED lampice što omogućava kretanje i lako snalaženje noću. Odlazak do kupatila uveče kada se naglo trgnete iz sna, a da ne probudite ostale članove porodice u kući ne predstavlja poteškoću uz ove moćne led lampice.

Takođe, štap je univerzalan jer je moguće podesiti visinu i samim tim rukohvate, pa ga lako mogu deke i bake prilagoditi sebi.

foto: Promo

Rasklopiv je i time ne pravi nikome gužvu i praktičan je za nošenje ako ste recimo krenuli u obilazak unuka, lako ćete ga spakovati u kofer ili u prtaljažnik automobila.

Poručite danas po specijalnoj ceni od 1.970 rsd pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track