Najnovije vesti

IMAO SAM NAJBOLJI SE*S U ŽIVOTU SA MAMOM BIVŠE DEVOJKE I PRIJATELJEM! Zbog ŠOK priznanja muškarca PLJUJE ceo svet!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

IMAO SAM NAJBOLJI SE*S U ŽIVOTU SA MAMOM BIVŠE DEVOJKE I PRIJATELJEM! Zbog ŠOK priznanja muškarca PLJUJE ceo svet!

Žena

Jedan mladić (26), našao se u neobičnoj situaciji i nije mogao da nasluti da će se sve zakomplikovati. On je nakon raskida sa dvojkom, spavao sa njenom mamom, a svoju priču podelio je sa celim svetom.

"Imao sam se*s sa mamom svoje bivše devojke i prijateljem, a sad mislim da mi se stvarno sviđa!"

"Moja bivša devojka i ja smo se upoznali kao studenti i bili smo zajedno tri godine. Raskinuli smo pre šest meseci, ali smo još uvek prijatelji. Pre nekoliko nedelja sam bio u prodavnici kada sam video mamu svoje bivše pa smo otišli na kafu."

"Predložila je da odemo u bar i popijemo pravo piće. Nakon nekoliko čaša vina, počela je da mi se nabacuje i da me ljubi, a onda je došao moj prijatelj. Rekla mi je da mašta i o jednom i o drugom i da želi da svo troje spavamo zajedno." 

foto: Profimedia

"Otišli smo kod mog prijatelja u stan i imali se*s. To je bio najbolji se*s mog života i mislim da mi se njena mama ozbiljno sviđa. Ona mi je rekla da se i ja njoj sviđam i da bi htela da ponovimo našu avanturu. Ne znam da li bi to trebalo da kažem bivšoj"? 

Terapeutkinja Deidre mu je odgovorila: "Mama tvoje bivše je atraktivna žena koja je odlična u krevetu, ali ona je u potpuno drugoj fazi života. Ako stvarno vidiš sebe sa njom u vezi, moraš biti iskren prema njoj i prema svojoj bivšoj devojci. Ipak, ako se samo radi o se*su s iskusnom ženom, bolje je da to stane na samo jednoj avanturi."

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...