PODNELA NAJSTRAŠNIJU, KRAJNJU ŽRTVU! Surogat majka umrla na POROĐAJU! Nosila dete za istu porodicu (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

TUGA

PODNELA NAJSTRAŠNIJU, KRAJNJU ŽRTVU! Surogat majka umrla na POROĐAJU! Nosila dete za istu porodicu (FOTO)

Žena -

Mišel Rives iz San Dijega u SAD-u iza sebe je ostavila supruga Krisa i njihovo dvoje dece. Preminula je u sredu dok je na svet donosila dete kojem je bila surogat majka.

Tokom porođaja je došlo do takvih komplikacija da su doktori morali da se bore za njen život, ali nisu uspeli da je spasu. Dete je, srećom, rođeno živo i zdravo. To je drugo dete koje je nosila kao surogat majka za istu porodicu.

- Mišel će nam zauvek ostati u sećanju po tome koliko je ljubavi pokazivala prema svojoj porodici. Bila je toliko vedra i zabavna da vas je u svakom trenutku mogla nasmejati. Mišel i Kris imaju dvoje predivne dece, Gejdža i Monroe, zbog kojih mi se slama srce kada pomislim da neće odrastati uz svoju mamu - napisala je njena prijateljica Džejmi Hervej na portalu "Go faund mi", gde je zamolila ljude da finansijski pomognu porodici kako bi Mišel dostojno sahranili.

Nije spomenula o kakvim se komplikacijama tokom porođaja radilo.

Mnogo ljudi je komentarisalo objavu, i gotovo svi odreda se slažu da je to velika tragedija i žrtva kako bi se nekome koga ne poznajete pružila mogućnost da postanu roditelji.

- Ovo je najstrašnija i krajnja žrtva koju surogat majke preuzimaju na sebe kako bi nesebično pomogli strancima da osnuju svoje porodice. Potpuno sam slomljena zbog vaše porodice i ne mogu rečima da izrazim koliko duboko saosećam s vama. Moliću se da Bog bude uz vas, okruži vas snagom i utehom kako bi što lakše prošli kroz ovu krizu. Bog vas blagoslovio - napisao je jedan čitatelj u komenarima.

- Radim u svetu surogatstva i ovo je neverovatno tužno. Neka sećanje na Mišel bude blagoslov svima koji su je poznavali - još je jedan od komentara.

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track