DEVOJKA SKORO OSLEPELA ZBOG NADOGRADNJE TREPAVICA! U salonu trpela nesnosne bolove, onda se desilo nešto JOŠ GORE! FOTO
Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS

DEVOJKA SKORO OSLEPELA ZBOG NADOGRADNJE TREPAVICA! U salonu trpela nesnosne bolove, onda se desilo nešto JOŠ GORE! FOTO

Žena -

Lejni Palmer (19) kaže da je prava sreća što još uvek vidi nakon loše odrađene nadogradnje trepavica. Ona je odlučila da ode kod devojke koja je tek učila da radi ovaj tretman, da na njoj vežba. Još uvek bez sertifikata za rad, devojka je Lejni zalepila veštačke trepavice u oko. Kaže da je imala osećaj kao da ima igle u očima i da njene prirodne trepavice ništa nije moglo da spasi. Podelila je svoju priču kako bi upozorila druge.

1 / 2 Foto: Printscreen/Facebook

"Videla sam oglas na Fejsbuku da devojka koja tek uči da radi nadogradnju, traži modele za klasične ekstenzije trepavica. Imala sam alergijsku reakciju na lepak, pa su rekli da će koristiti drugi, ali sada sam sigurna da nisu zbog ovoga što mi se dogodilo. Štipala mi je oči stvarno jako i rekla sam joj da me boli, ali morala sam čak tri puta da joj kažem da stane jer ne mogu da podnesem bol. Kada sam otišla kod lekara rekao mi je da je prava sreća što još uvek vidim. Nikada više neću ići kod nekoga ko ne radi to dugo."

foto: Printscreen/Facebook

Lejni je ispričala da je morala da zamoli da stanu s tretmanom jer ju je mnogo bolelo, a menadžerka salona je ponudila da skinu ekstenzije. Odbila je jer ju je stavljanje užasno bolelo, otišla je kući i bila šokirana kada je videla da su zalepljene za unutrašnjost oka. "Nije ih ni dovršila, nisam joj dozvolila jer su mi oči užasno natekle bolelo je. Nisam htela da mi neko više dira oči već sam otišla kući i dogovorila da dođem sledeći dan da mi ih skine. Bilo je još gore, imala sam osećaj da su mi igle u očima. Čak je i moj dečko, Ris znao da nešto nije kako treba."

Pozvala je hitnu, a oni su joj savetovali da ode u bolnicu gde su joj isprali oči od lepka. Nakon dva sata masiranja očiju i pokušavanja da ih skine, Lejni kaže da ih je na kraju naglo počupala jer nije više mogla da trpi bol, a nakon toga su joj oči toliko otekle da je morala da izostane dva dana s posla.

foto: Printscreen/Facebook

Kurir.rs/Mirror/Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track