OVE STVARI NE SMETE DA KAŽETE PARTNERU NIKAD! Koliko god da ste ljuti zaobiđite ih, neće vam OPROSTITI!
Foto: Profimedia

Ispeci pa reci

OVE STVARI NE SMETE DA KAŽETE PARTNERU NIKAD! Koliko god da ste ljuti zaobiđite ih, neće vam OPROSTITI!

Žena -

Reči su ponekad bolnije od dela, zato treba staviti prst na čelo pre nego što uputite bilo kakvu kritiku

Izreka „Prvo dobro razmisli, pa tek onda reci“ zaista može da bude korisna jer ponekad reči mnogo više zabole nego dela, pa ih zato treba pažljivo birati.

Donosimo tri stvari koje će, ako ih izgovorite u afektu, partner zauvek zapamtiti, a vi više nikada (čak i ako on ili ona kažu da im to više nije bitno) nećete moći da ih povučete...

Komentari na račun porodice

Porodica je nešto najvrednije u životu i zato je uvek treba poštovati, a to se odnosi i na porodicu vašeg partnera. Ako ste s nekim od njih doživeli negativno iskustvo, budite iskreni u rešavanju problema, ali i veoma obzirni na koji način to radite. Negativne i teške reči koje se odnose njegovu ili njenu majku, oca, brata ili sestru neće se lako zaboraviti i zato dobro razmislite šta ćete i kako reći. Zapamtite, čak i ako se partner slaže s vama, velikim delom je uvek na njihovoj strani.

foto: Profimedia

Kritike fizičkog izgleda

Skoro svaka veza izložena je kritikama oba partnera. I dok one koje se odnose na način odevanja i frizuru mogu biti vrlo konstruktivne, negativni komentari na partnerov nos, oči, kosu i građu tela ili, ne daj bože, muškost ili gojaznost kod žene mogu biti vrlo lično prihvaćene i poprilično povrediti osobu koju volite. Svako od nas ima mane i vrline i toga morate biti svesni.

Komentari o prijateljima

Reči ponekad mogu slati pogrešne i prejake poruke koje mogu zasmetati vašem partneru i duboko mu se urezati u pamćenje. To se posebno odnosi na ženske komentare o njegovim ortacima s kojima se često viđa. Ukoliko vam se neko iz njegovog društva ne dopada, ne ogovarajte ga pre nego što ga upoznate. To je izbor vašeg partnera i on misli da je njegovo društvo najbolje. A ako on ima zgodnog i privlačnog prijatelja, ne govorite mu to ni za živu glavu. Isto važi i za prijateljicu vaše drage, ako vam je lepa ili zgodna, ne izgovarajte to ni slučajno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track