Najnovije vesti

VAŠ PAMETNI SAVEZNIK NA RUCI: Za samo 1.699 rsd olakšaćete svoju svakodnevnicu!
Foto: Profimedia

Akcija

VAŠ PAMETNI SAVEZNIK NA RUCI: Za samo 1.699 rsd olakšaćete svoju svakodnevnicu!

Žena

Pametni satovi razlikuju se od običnih po kompjuterskom čipu i programu, čineći ga tako malim kompjuterom za ruku. Aplikacije koje podržavaju pametni satovi mogu da vam pomognu i olakšaju svakodnevne aktivnosti. Bluetooth, koji je ugrađen u ove satove, omogućava vam da ga povežete sa vašim pametnim telefonom i na taj način pristupite svim mobilnim aplikacijama ne uzimajući svoj telefon u ruke.

Ukoliko živite “brzim tempom” i ne stižete da na pravilan način brinete o sebi ovaj sat može da vam bude od velike koristi. Npr. može da vam kaže koliko kvalitetno ste spavali, kao i da vas podseti kada je vreme da u svoj organizam unesete tečnost.

Pametni satovi obično su skupi, no ukoliko ste oduvek želeli da imate ovu stvarčicu, a niste uspevali da je sebi priuštite, sada je pravo vreme da to i uradite. Smart Watch Bluetooth - Pametni sat može da bude vaš umesto za 2.199 rsd za SAMO 1.699 rsd.

foto: Promo

Pametan Sat Telefon (Bluetooth Smart Watch Phone) osetljiv je na dodir (soft touch).

Sat se povezuje preko Bluetooth-a i sinhronizuje se sa mobilnim telefonom. Možete da ga poručite OVDE po ceni od 1.699 rsd ili na broj telefona 011/442-0502 svakim radnim danom.

A ima sledeće mogućnosti(funkcije):

– primanje i biranje poziva sa telefona preko sata – čitanje i slanje poruka sa telefona preko sata – upozorenje u slučaju da se udaljite od mobilnog, (te tako telefon ne možete izgubiti ili zaboraviti) – slušanje muzike sa telefona na satu i biranje pesama preko sata – upravljanje kamerom sa mobilnog preko sata

– Baterija drži do 160 sati u Stend by modu – Razgovora oko 3 sata.

foto: Promo

Pored navedenih, sat ima i ostale funkcije:

– merač kalorija i pređenih kilometara, – pedometar, – visinometar, – termometar, – štopericu, – barometar, – alarm, – kalendar, – kalkulator, – podsetnik kada trebate popiti vodu, – poseduje sleep monitoring (nadgledač sna) – prati koliko ste kvalitetno spavali i odmorili se.

Sat ima jaku bateriju od 450 mah, koja u stand by modu traje (drži) 2 do 3 dana.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete OVDE.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...