Najnovije vesti

VEĆINA PAROVA NIJE PRETERANO SREĆNA! Zbog ovih 10 stvari LJUBAV nije dovoljna!
Foto: Shutterstock

Samovanje udvoje

VEĆINA PAROVA NIJE PRETERANO SREĆNA! Zbog ovih 10 stvari LJUBAV nije dovoljna!

Žena

Iako se na prvi pogled možda ne čini tako, istraživanje pokazuje da mnogi ljudi nisu srećni u svojim vezama i brakovima.

Svaki šesti par priznao je da je nezadovoljan ljubavnim životom, svaka četvrta osoba u vezi razmišlja o tome da ostavi partnera ili partnerku, a kod svakog desetog para prisutno je međusobno nepoverenje. Sve to pokazuju rezultati istraživanja u kojem je učestvovalo 3.000 parova. Uočeno je i da su se svi žalili na nedostatak seksa, spontanosti, strasti i romantike, a sve to veoma narušava kvalitet veze.

Većina parova svoj seksualni život ocenila je ocenom šest od mogućih 10, a navode i da su aktivnosti u krevetu više prosečne nego odlične.

foto: Profimedia

Polovina parova smatra i to da njihovim vezama nedostaje strasti i zadovoljstva i da su se njihove voljene osobe tokom vremena poprilično promenile, a 33 odsto parova smatra da im u vezi pre svega nedostaje nežnost. A evo i 10 najčešćih razloga koji dovode do narušavanja veze:

1. Nedostatak spontanosti

2. Nedostatak romantike

3. Loš seksualni život

4. Nedostatak pažnje

5. Međusobno nepoverenje

6. Nedostatak kvalitetne komunikacije

7. Neusklađenost u željama i stavovima

8. Nedostatak strasti

9. Nedostatak poštovanja i međusobnog uvažavanja

10. Neiskrenost

Sada kada znate šta su razlozi za nezadovoljstvo u vezi ili u braku, znate šta vam je činiti. Potrudite se da promenite loše navike i da u vezu unesete više razgovora, nežnosti i uzbuđenja. Znate kako kažu - dok vi zanemarujete svog partnera, neko bi ga sasvim sigurno držao kao malo vode na dlanu. Mislite o tome...

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Shutterstock

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...