TOKOM NOĆI NIKADA NE OSTAVLJAJTE VRATA DEČIJE SOBE OTVORENA! Slike kuće posle POŽARA su razlog! Slučajno ne popuštajte!
Foto: Profimedia

vatrogasac upozorio roditelje

TOKOM NOĆI NIKADA NE OSTAVLJAJTE VRATA DEČIJE SOBE OTVORENA! Slike kuće posle POŽARA su razlog! Slučajno ne popuštajte!

Žena -

Vatrogasac je okačio ove slike uz poruku roditeljima da ako noću pritvaraju vrata dečjih soba - rizikuju njihove živote.

Društvene mreže obilazi post i molba jednog vatrogasca koji je, kako kaže, i sam roditelj i zato ima još veću želju da upozori sve roditelje na opasnost koje uglavnom nisu svesni.

- Kao roditelj, znam koliko je često da se deca plaše i odbijaju da spavaju u sobi sa zatvorenim vratima i uglavnom mole roditelje da ih makar malo odškrinu. Međutim, delim ove slike kako biste i sami videli koliko je bitno da vrata budu u potpunosti zatvorena - piše vatrogasac u svom statusu.

Uz njega je dodao i dve slike iz jedne kuće koju je zahvatio požar. Spoljašnji deo vrata je sasvim crn i izgoreo, dok je deo vrata okrenut ka sobi skoro netaknut požarom.

- Ove slike su sjajan primer zašto vrata treba da budeu sasvim zatvorena. Činjenica da su ova vrata zatvorena pomogla je tome da sve u sobi bude skoro netaknuto požarom. Sreća je da u ovoj sobi nije bilo nikog, ali i da jeste, verovatno bi preživeo. Tako nešto ne bi se desilo da su ova vrata bila pritvorena ili sasvim otvorena.

Kurir.rs/Žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track