UGRADILA 6,640 KUBIKA SILIKONA U SEBE: Želi da liči na JUNAKINJU IZ CRTAĆA i ide na novu OPERACIJU, a ima TEŠKE MUKE
Foto: Printscreen/Instagram

grozota

UGRADILA 6,640 KUBIKA SILIKONA U SEBE: Želi da liči na JUNAKINJU IZ CRTAĆA i ide na novu OPERACIJU, a ima TEŠKE MUKE

Žena -

Foksi Menadžeri (42) iz Mičigena počela je svoju fizičku transformaciju sa jednom željom - da liči Džesiku Rebit, na popularni lik iz crtanih filmova.

"Moj cilj je da imam savršenu peščanu figuru", kaže ona i dodaje da je do sada ugradila 6,640 kubika silikona.

Porodica njen izgled ne podržava i smatra ga ekstremnim, ali ona ne planira da stane sa svojim transformacijama. Cilj joj je da stigne do 7.000 kubika silikona samo u grudima. Operacija se ne plaši, jer kaže, u njima uživa.

"Opsednuta sam operacijama jer mi se baš sviđa rezultat. Osećam se fantastično kada završim operaciju, kao da postajem nova osoba", naglašava.

Iako je rezultatima prezadovoljna, priznaje da je zbog njih imala i problema.

"Dakle, kuvanje pred šporetom dobra ideja, jer je tada to izgledao kao gospođa Dautfajer. To je loše. Moram da stavim nogu na stranu da bih mogla da obujem cipelu, jer ne mogu samo da se savijem. Problem je i kada silazim niz stepenice. Često sam padala. Moram da se držim za ogradu da bih spasila sebi život", dodaje ona.

Verovali ili ne, tvrdi da je nekada bila jako tiha i povučena devojka, a izgled koji sada neguje doneo joj je upravo ono od čega je nekada bežala - mnogo pažnje. Kaže da sa tim nema problem, osim ako je neko nepristojan.

"Imam mnogo fanova na društvenim mrežama. Volim ih i imam njihovu veliku podršku", kaže Foksi i naglašava da je za ovu godinu siplanirala "mnogo operacija", a prva biće u maju kada planira da uveća pozadinu.

Kurir.rs / Srbija Danas, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track