ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD BROJKI: Evo koliko sati muškarci i žene potroše na PRELJUBU, ali i GDE se najčešće DESI!
Foto: Profimedia

ŠOK

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD BROJKI: Evo koliko sati muškarci i žene potroše na PRELJUBU, ali i GDE se najčešće DESI!

Žena -

Nedavno sprovedeno istraživanje otkrilo je brojne zanimljivosti o varanju. Verovali ovim pokazateljima ili ne, nije na odmet da budete upoznati sa njima.

Najčešće varaju:

- narcisoidne osobe

- osobe čiji su roditelji varali

- muškarci s velikim testisima

- osobe koje sumnjiče ponašanje partnera

- osobe koje glume orgazme

- muškarci s dubokim glasom

- žene čiji partneri imaju velike p*nise

foto: Profimedia

Žene uglavnom smatraju da je gora emocionalna prevara, dok muškarci gorom smatraju onu s*ksualnu. Većina žena strastvene poljupce smatra prevarom, dok isto mišljenje deli 75 posto muškaraca. 68 posto žena "flert" dopisivanja smatra prevarom, dok to isto misli tek 51 posto muškaraca.

68 posto prevara nastane na poslu, a varalice u proseku potroše čak 1.17 sati dnevno na "bludne" aktivnosti. Varanje se uglavnom događa u poslepodnevnim satima, a najpopularniji dan za ljubavne avanture je sreda.

foto: Profimedia

20 posto žena varaju jer im u vezi nedostaje s*ks. 35 posto žena koje su u braku i koje imaju decu varaju uglavnom kako bi si začinile život. 56 posto muškaraca koji su bili neverni ocijenili su kako se nalaze u srećnom braku.

Najčešći razlozi zbog kojih žene varaju jesu privlačnost prema drugoj osobi (44 posto) te kako bi same sebi dokazale da su i dalje poželjne. Najčešći razlozi zbog kojih muškarci varaju jesu želja za više s*ksa nego što ga inače dobijaju (48 posto) te želja za drugačijim s*ksualnim iskustvima (47 posto). Ljudi koji i sami varaju, spremniji su partneru da oprostite neveru.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track