NIKAD DOVOLJNO TOPLE VODE U KUHINJSKOM BOJLERU? Evo kako možete da je imate kad god poželite za svega nekoliko sekundi!
Foto: Promo

NIKAD DOVOLJNO TOPLE VODE U KUHINJSKOM BOJLERU? Evo kako možete da je imate kad god poželite za svega nekoliko sekundi!

Žena -

Ukoliko Vam je dosadilo da čekate bojler da se topla voda zagreje ili i kad ima tople vode nedovoljno je da operete veću količinu posuđa njom, postoji proizvod koji vam može pomoći da se zauvek rešite ovog problema. Pogledajte OVDE>>>

Slavina i bojler 2 u 1 uređaj nadomestiće sve pomenute nedostatke i uštedeće vam kućni budžet! Ova efikasna moderno dizajnirana sprava od plastike i metala vrlo lako se montira bez potrebe za angažovanjem majstora. Izgleda kao obična slavina, a ustvari vam daje toplu vodu kad god to poželite!

Potrebno je svega nekoliko sekundi da se voda ugreje što će vam signalizirati crvena lampica i možete odmah da prionete na posao. Vrlo lako se uz pomoć ručice podešava željena temperatura koja može dostići maksimalnih 60C.

foto: Promo

Ne morate da čekate da se vaš dotrajali bojler ugreje i uz to potroši mnogo struje, bez davanja rezultata. Slavina i boljer 2 u 1 čuvaće vaš kućni budžet i omogućiti efikasno korišćenje tople vode. Ukoliko želite hladnu vodu, dovoljno je da samo ručicu povučete unazad i imaćete uvek svežu vodu.

Takođe, ovu napravu možete koristiti u vikendici ili bilo gde da se nađete a gde vam topla voda nije pri dohvatu ruke.

Slavina i boljer 2 u 1 proizvodi 1-2l vode u minuti i ima zaštitu koja ne dozvoljava da se aparat pregreje. Možete je postaviti u kuhinji na sudoperu ili u kupatilu na lavabo. Sve što je potrebno je jedna utičnica za struju i uvek ćete imati toplu vodu za samo nekoliko trenutaka.

Isprobajte što pre ovaj fenomenalan aparat! Slavinu i bojler 2 u 1 možete poručiti danas po promotivnoj ceni od samo 3.150 rsd pozivom na na broj 011/6 888 999 ili je naručite online OVDE>>>.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track