STAVITE ČEN BELOG LUKA U USTA I ČEKAJTE NEKOLIKO MINUTA! Nećete verovati šta će se desiti sa TELOM! O zadahu ne mislite!
Foto: Profimedia

STAVITE ČEN BELOG LUKA U USTA I ČEKAJTE NEKOLIKO MINUTA! Nećete verovati šta će se desiti sa TELOM! O zadahu ne mislite!

Žena -

Beli luk poseduje antibakterijska svojstva, leči mnoge bolesti, uključujući različite prehlade, arterosklerozu i bolesti bubrega, jača kapilare i dobar je adaptogen.

U kineskoj medicini beli luk se koristi za potpuni oporavak organizma.

Uzimaju mali čen belog luka, stavljaju ga u usta i natapaju pljuvačkom, "šetajući" po usnoj duplji. Ova procedura se radi ujutro u trajanju od 30 minuta, kada je u našim ustima "đubrište".

foto: Profimedia

Efekat sisanja belog luka zaista je zapanjujući. Pljuvačka, zajedno sa hranljivim korisnim materijama dospeva u krv, čisti krvne sudove i limfu. Takođe, beli luk jača usnu duplju i desni prestaju da krvare.

Nakon procedure, beli luk treba ispljunuti i oprati zube. Ako se, i nakon pranja zuba, oseća miris, ubaciti u usta zrno kafe, ili malo peršunovog lista. Nekoliko gutljaja mleka će potpuno ukloniti miris belog luka iz usta.

Zašto stavljati beli luk u usta?

* Beli luk odlično čisti krv * Stimuliše apetit * Štiti od epidemije gripa i drugih respiratornih bolesti * Neverovatno ojačava imunitet * Koristan kod anemije * Leči hronični bronhitis * Pomaže kod bolesti bubrega i bešike * Čisti kožu

Ako vam predstavlja problem staviti ceo čen belog luka u usta, počnite sa četvrtinom čena ili manjim komadićem, i polako povećavajte količinu.

foto: Shutterstock

Iskustva!

Hemoglobin

Budući da sam neko vreme bio anemičan (posledica kursa agresivne hemoterapije), koristio sam dosta industrijskih preparata koji sadrže gvožđe. Dakle, ošišao sam ih i počeo sisati luk, svako jutro. Nakon mesec dana, urađeni su mi krvni laboratoriji. Zamislite moje iznenađenje kad sam saznao da je moj hemoglobin bio 130 jedinica, pre je to bilo samo 90!

Kašalj kašljete kao pasji lajež i mislite da ćete povratiti dušu. Počela je sisati luk i postala obožavatelj ove metode dok se kašalj postepeno smirivao.

Problem sa bubrezima

Muž je imao problema s bubrezima (mislim da je imao kamen, ne sjećam se sada), bilo je krvi u mokraći. Počeo je sisati češnjak, mokraća mu je postala bistra, a koža se očistila.

Kurir.rs/uspešnažena/tragom-istine.lajkaj.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track