IMA 28 GODINA I SPAVALA JE SA 130 MUŠKARACA! Za jedan dan sam bila sa ČETVORICOM i to mi nije bilo DOVOLJNO!
Foto: Printscreen/The Sun

zavisnica od seksa

IMA 28 GODINA I SPAVALA JE SA 130 MUŠKARACA! Za jedan dan sam bila sa ČETVORICOM i to mi nije bilo DOVOLJNO!

Žena -

Frenki Konsidin (28) je bolovala od depresije, različitih seksualno prenosivih bolesti, a ostala je i trudna, a da nije znala ko je otac njenog deteta.

Frenki često izostajala s posla pod izgovorom da je bolesna, a sve zbog seksa. Spavala je sa više od 130 muškaraca, a onda je saznala da ima dijagnozu - zavisnost od seksa.

Dok nije saznala da je njeno stanje stvarno, mislila je da potrebu za seksom ima zbog trauma uzrokovanih ranim razvodom roditelja ili niskog samopouzdanja što se fizičkog izgleda tiče.

Sve je počelo sa 13, kad su joj se rastali roditelji. Tad bi odlazila na internet i tražila ljude s kojima je mogla da razgovara. S 14 je izgubila nevinost i ušla u prvu dužu vezu, ali kaže da nije mogla da bude verna.

foto: Printscreen/The Sun

Nekoliko godina kasnije, kad joj je majka preminula, to je eskaliralo. Odustala je od fakulteta i u naredne tri godine spavala sa 80 muškaraca. Kaže da je tim odnosima rešavala tugu zbog gubitka mame. U jednom periodu života spavala je i sa četiri muškarca dnevno, ali ni to joj nije bilo dovoljno.

Jednog vikenda 2012. otišla sam u Brajton na rođendan. Upoznala sam jednog tipa, došao je u moju hotelsku sobu i imali smo seks. Sutradan sam bila kod mehaničara da mi pregleda automobil. Spavala sam s njim i njegovim prijateljem, a kasnije te večeri sam spavala s nekim drugim tipom - ispričala je.

Nije koristila zaštitu pa je bolovala i od hlamidije i od HPV-a. Zatrudnela je sa 22 godine. Nije znala ko je otac pa je odlučila da abortira. Kaže da je to bio trenutak koji ju je slomio.

foto: Printscreen/The Sun

Iste godine upoznala je muškarca na Tinderu s kojim je započela vezu i 2018. godine s njim dobila ćerku. Veza je brzo pukla, ali Frenki je nakon toga odlučila da poseti psihologa. Tad su joj dijagnostikovali zavisnost od seksa.

"Olakšanje koje sam tad osetila bilo je neverovatno. Shvatila sam da to nije moja krivica. Shvatila sam da ima još ljudi poput mene i koji se boje da govore o tome", kaže danas Frenki i naglašava da svojom pričom želi da pomogne drugima koji se bore sa istim problemom.

foto: Printscreen/The Sun

Kurir.rs/the sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja