Najnovije vesti

SARA IZ BEOGRADA ZBOG KORONE OTKAZALA SVE: Umro joj je otac, mesecima je spremala OVO, a sad pokazala koliko je ZRELA!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

SARA IZ BEOGRADA ZBOG KORONE OTKAZALA SVE: Umro joj je otac, mesecima je spremala OVO, a sad pokazala koliko je ZRELA!

Žena
13:39h

Sara Mišković iz Beograda sahranila je oca, a mesecima je planira 18. rođendan kako bi skrenula misli. Ipak, slavlje je morala da otkaže.

"Otac mi je umro iznenada. To je bio veliki gubitak za celu porodicu. Htela sam da nam skrenem pažnju, da mislimo o nečemu lepom. Počela sam da se okrećem ka budućnosti i planiram svoj osamnaesti rođendan još od decembra meseca. Kaparisali smo lokal, tortu i fotografa! 70 posto posla je bilo završeno. Čak sam i haljinu kupila i svaki dan dok sam je gledala zamišljala sam u svojoj glavi tu proslavu. Maštala sam o tom danu, kada ću napokon na jednom mestu videti sve drage ljude. Onda je stigla vest o korona virusu", kaže slavljenica.

foto: Profimedia

"Vest o virusu, da budem iskrena i nisam toliko ozbiljno shvatila, ali kada sam videla kako se situacija odvijala, nije mi bilo svejedno. Bukvalno smo do poslednjeg dana čekali da donesemo odluku, noćima nisam spavala, to mi je bio veliki problem, ali želja je jedno a mogućnosti su drugo, Onog dana kada je proglašena vanredna situacija, e to je bio momenat moje odluke. Dok sam sedela i razmišljala, u glavi je bilo hiljadu pitanja, ništa nisam znala sem jedne stvari - ja neću nikoga da ugrozim, makar sve otkazala”, iskrena je devojka.

"Teško mi je, jednom se puni osamnaest godina, ali ne želim da se moje punoletstvo pamti po tome da je neko tu zaražen. Mislim da sam uradila pravu stvar i da svaki savestan građanin treba da razmišlja u istom pravcu kao moja porodica i ja. Ovo je samo jedna teško situacija koja će proći i treba da ostanemo pribrani I da racionalno razmišljamo. Bitno je da smo svi zdravi, a vremena za slavlja će biti", tako je završila svoju priču ova mlada žena koja je i pre punoletstva položila test zrelosti.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...