Najnovije vesti

NJUJORK OBJAVIO PRIRUČNIK ZA BEZBEDAN S*KS TOKOM EPIDEMIJE! Evo šta nikako ne smete da radite
Foto: Shutterstock

Sigurnost na prvom mestu

NJUJORK OBJAVIO PRIRUČNIK ZA BEZBEDAN S*KS TOKOM EPIDEMIJE! Evo šta nikako ne smete da radite

Žena

NJUJORK - Gradske vlasti Njujorka, grada u kojem je od 8,7 miliona stanovnika korona virusom zaraženo 12.000, objavio je priručnik za bezbedan seksualni život tokom epidemije s naglaskom na to da je trenutno jedan od sigurnijih načina voditi ljubav sa svojim stalnim partnerom, prenosi Njujork post.

Ministarstvo zdravlja, koje potpisuje priručnik, preporučuje građanima Velike jabuke da je ipak nasigurnije voditi ljubav sam sa sobom -mastrubacija je najbezbednija, pogotovo ako pre i posle toga toplom vodom i sapunom operete ruke (ali i svoje igračke), jer je to jedini pouzdan način da se ne zarazite korona virusom.

Drugi, mada manje bezbedan način sigurnog seksa, jeste vođenje ljubavi sa partnerom s kojim živite.

"Ostvarujte što manje bliskih kontakata s drugim ljudima, uključujući i seks, ako želite da sprečite širenje covid 19“, piše u priručniku objavljenom na gradskom sajtu.

Izbegavajte grupni seks, izbegavajte da se ljubite, a oni koji partnere traže preko interneta, neka se zadrže na video susretima, porukama i četovanju, preporučuje njujorški priručnik za bezbedan seksualni život tokom epidemije korona virusa.

foto: Shutterstock

kurir.rs/tanjug

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...