Najnovije vesti

VERNICA ZAMOLILA ŽENE DA NE NOSE TANGA KUPAĆI NA PLAŽU: Objasnila zbog čega, pa napravila totalni HAOS NA MREŽAMA!
Foto: Profimedia

IZAZVALA POMETNJU

VERNICA ZAMOLILA ŽENE DA NE NOSE TANGA KUPAĆI NA PLAŽU: Objasnila zbog čega, pa napravila totalni HAOS NA MREŽAMA!

Žena

Amerikanka Lori Aleksander konzervativna majka četvoro dece i velika vernica u svom zadnjem postu dotakla se mesta za kupanje poput plaža, jezera i bazena, tvrdeći kako deca onde nisu sigurna zbog izloženosti golotinji.

"Mlade žene, molim vas nemojte nositi bikini s tangama (ili bilo kakav bikini). S leđa izgledate kao da ste gole. Reklamirate nešto što možda ne želite dati. Muškarci su vizualna bića, čak i stariji muškarci. Zar uživate u tome da oni osećaju požudu za vama? Jer upravo to izazivate", napisala je Aleksander na Fejsbuku.

foto: Profimedia

Njena je objava izazvala je veliku raspravu. Dok su joj neki čestitali na tome kako razmišlja, drugi smatraju da preteruje.

"Možda bi i Biblija trebalo da učiti muškarce da ne bulje u nas s požudom umesto toga da se žene moraju skrivati. Ali, čekaj, nije li Isus rekao da muškarac treba da iskopa oko pre nego ženu da gleda s požudom?", pisali su neki.

“In like manner also, that women adore themselves in modest apparel, with shamefacedness and sobriety...” (1 Tim. 2:9) I...

Posted by The Transformed Wife on Четвртак, 07. мај 2020.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...