Najnovije vesti

UNAPREDITE ZNANJE VAŠE DECE: Revolucionarni EASY START testovi su sve što vam je potrebno!
Foto: Profimedia

UNAPREDITE ZNANJE VAŠE DECE: Revolucionarni EASY START testovi su sve što vam je potrebno!

Žena

Uvođenje vanrednog stanja u Srbiji dovelo je do mnogih promena u našim svakodnevnim životima, a to nije zaobišlo ni naše najmlađe koji su klupe zamenili za televizore i računare. Naime, usled pomenute vanredne situacije, sva nastava je prebačena online. Iako dobro zamišljena i sprovedena, ona ipak nije dovoljna za sveobuhvatno znanje koje bi vaše dete steklo u normalnim uslovima. Zato su vašim školarcima potrebni određeni dodatni materijali.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

A pravo rešenje za to su inovativni EASY START testovi sastavljeni sa ciljem da vaši osnovnoškolci što brže i lakše savladaju školsko gradivo. EASY START testovi pre svega motivišu najmlađe zanimljivim zadacima, što ih tera na dalje istraživanje i kvalitetnije usvajanje gradiva.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Što je možda i najbitnije od svega, deca uz EASY START testove mogu savladati celokupno gradivo, i to po ceni jednog privatnog časa!

OVDE pogledajte celokupnu ponudu EASY START testova, a porudžbinu možete izvršiti online OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana po ceni od samo 910 rsd.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...