Održavanje čistoće na dnevnom nivou nikada nije bilo jednostavnije uz Philipsov bežični usisivač 3u1
Foto: Promo

Birajte pametno i uštedite vreme!

Održavanje čistoće na dnevnom nivou nikada nije bilo jednostavnije uz Philipsov bežični usisivač 3u1

Žena -

Besprekorna čistoća danas je imperativ koji na jednostavan način možete da postignete. I to svakodnevno.

Dobro poznate situacije – stižu vam gosti, a deca upravo izmrvila plastelin po tepihu, ispod trpezarijskog stola gomila mrvica, dlake kućnih ljubimaca su svuda po sofi, još su se i kokice sa stola prosule! Imate svega nekoliko minuta da sredite sav taj nered. Mislite da je nemoguće – varate se, uz novi Philipsov bežični usisivač to je sasvim dovoljno vremena da ponovo sve bude na svom mestu.

Baš zato su izbor mnogih porodica koji znaju vrednost vremena, i uživaju u svakodnevnoj čistoći najmoderniji uređaji zasnovani na konceptu "tri u jedan”, pomoću kojih čistite temeljno i brzo, u jednom potezu.

foto: Promo

Briše i usisava

Upravo su to karakteristike bežičnog štapnog usisivača Philips PowerPro Aqua 3u1 . Iako nije klasičan usisivač, biće vaš glavni saveznik kada je o svakodnevnom, brzom čišćenju nereda reč.

U sebi objedinjuje tri funkcije – kao štapni usisivač za podove, ručni usisivač za nameštaj i teško dostupna mesta, sa dodatkom za mokro brisanje, uklanjajući pri tom i do 99,7 odsto bakterija na tvrdim podovima.

Philips PowerPro Aqua 3u1 su jedini usisivači na tržištu koji nude funkciju mokrog brisanja svih podnih površina. Moguće je istovremeno usisavati i brisati pod, čime se štedi vreme. Rezervoar za vodu je kapaciteta 0,2l što omogućava brisanje do 50kvm podne površine.

Ovaj uređaj koji će vaš dom uvek činiti čistim, ima jaku bateriju koja omogućava od 40 do 60 minuta usisavanja[SA1] , a koristeći ga zaboravićete kablove i neizbežno saplitanje o njih.

foto: Promo

Čisti i uklanja alergene

Štapni usisivač Philips PowerPro Aqua sa bežičnim načinom rada pruža neograničenu pokretljivost i sa njim vam sva mesta postaju lako dostupna. Za ona koja to nisu, tu je i posebni nastavak. Bilo da čistite ispod sofa, vitrine, ćoškova i ormara, vaše podne površine biće detaljno očišćene. Posebno je važno što 3-slojna nemačka tehnologija višeslojnog filtera hvata više od 95 odsto čestica poput dlaka, polena i drugih alergena.

Sa usisivačem Philips PowerPro Aqua nema kesa, već se koristi posuda za prašinu koja se lako prazni. Osim male težine, posebna prednost je to što je samostojeći, ne zauzima puno prostora, pa ga možete držati u nekom ćošku, uza zid, ispod kreveta, u ormaru, ostavi.

foto: Promo

Karakteristike bežičnog usisivača Philips PowerPro Aqua

- 3u1 usisivač, brisač i ručni usisivač

- Novi sistem brisanja sa optimalnom vlažnošću za sve tvrde podove

- Ručni usisivač za usisavanje nameštaja i teško dostupnih uglova

- Bežični usisivač bez kese za sve vrste podova

- Posuda za prašinu koja se lako prazni

- Bežični: Snažne litijum-jonske baterije za dugotrajan rad

- Sistem za brisanje: uključuje se i isključuje samo jednim „klik"

- Kapacitet posude za čistu vodu 0,2 l

- Deterdženti koji mogu da se koriste - providan deterdžent ili samo voda

- Masa proizvoda - svega 4,7 kg

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track