Najnovije vesti

PONOVO DOSTUPNE: Naočare sa podesivom – promenjivom dioptrijom za samo 1.799 rsd! Količine su ograničene!
Foto: Profimedia

PONOVO DOSTUPNE: Naočare sa podesivom – promenjivom dioptrijom za samo 1.799 rsd! Količine su ograničene!

Žena

Predstavljamo vam prve naočare koje se mogu prilagoditi Vama i pružiti kristalnu i jasnu sliku u svakom trenutku. Savršena su sigurnosna kopija za izgubljene ili oštećene receptivne naočare!

Ove naočare poseduju tehnologiju kliznih sočiva – zahvaljujući bočnim točkićima prilagođavate snagu sočiva. Proširno podesiva sočiva takođe se mogu transformisati u naočare za čitanje.

Napravljene su od najkvalitetnijih optičkih sočiva otpornih na udarce, a okviri su fleksibilni i izdržljivi, tako da neće doći do njihovog širenja.

Testirane su u Engleskoj, tačnije u Oxfordu, od strane vrhunskih optičkih naučnika. Brzo se mogu podesiti, za gledanje u dalje do naočara za čitanje, od -6D do +3D.

foto: Promo

Dial Vision naočare prikladne su i jednostavne za korišćenje. Točkić za podešavanje nalazi se s obe strane držača nezavisnih sočiva za povećanje ili smanjenje snage. Prilagodite jedno oko zavrtanjem okretnog dugmeta dok se oštrina na grafikonu ne podesi (drugo oko lagano prekrijte dlanom ruke), a zatim prilagodite drugo oko da se podudara (isto tako suprotno oko lagano prekrijte dlanom ruke).

Naočare sa podesivom dioptijom naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po sniženoj ceni od 1.799 rsd!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...