NEMAČKI KVALITET PO NOVOJ, NIŽOJ CENI! Sve što je potrebno vašoj bebi možete pronaći u dm drogerijama
Foto: Promo

NEMAČKI KVALITET PO NOVOJ, NIŽOJ CENI! Sve što je potrebno vašoj bebi možete pronaći u dm drogerijama

Žena -

Sigurni smo da se od prvog dana trudite da koža vaše bebe dobije samo najkvalitetniju negu. Dane provodite u potrazi za proizvodima koji su, pre svega, sigurni za vaše dete i koji sadrže brižljivo testirane sastojke kojima se garantuje visok kvalitet. Kozmetika za lice i telo, vlažne maramice, pribor za jelo, četkice, cucle i flašice samo su deo dugačkog spiska proizvoda koji su potrebni vašem detetu u prvim godinama života.

Naravno, prvo mesto na ovom spisku svakako zauzimaju pelene koje su bebama neophodne i to baš svakog dana. Kompanija dm je, kao i uvek, tu da vam olakša izbor i ponudi babylove pelene kao garanciju za odgovarajuću negu i zaštitu. Ove pelene su nežne za bebinu osetljivu kožu jer ne sadrže losione i parfeme. Babylove ultra tanke pelene pružaju maksimalnu slobodu kretanja i potpunu zaštitu tokom dana i tokom noći. Imaju čak i zaštitu od propuštanja na leđima za još veću sigurnost. I to nije sve, jer je dm omogućio da nemački kvalitet babylove pelena sada bude svima dostupan po novoj, sniženoj ceni.

foto: Promo

Pored toga, i ostale proizvode koji uspešno odgovaraju na potrebe beba sada možete da pronađete na jednom mestu. Kvalitetan i bogat asortiman babylove proizvoda dostupan je u preko 100 dm drogerija u našoj zemlji, a neki od njih nalaze se u potpuno novom, redizajniranom pakovanju.

Svi ovi proizvodi sadrže visokokvalitetne i pažljivo ispitane sastojke i recepture te su stoga potpuno bezbedni za korišćenje.

Uz babylove kašice potpuno ste spremni za boravak u prirodi, a imaćete i gotov obrok pri ruci u svakom trenutku. Sve ove kašice sadrže samo najkvalitetnije sastojke iz kontrolisanog biološkog uzgoja, a njihov ukus deca obožavaju.

foto: Promo

I na kraju, među brojnim babylove proizvodima kriju se i oni za zabavu, namenjeni za igru i otkrivanje sveta, kao i svi oni neophodni dodaci koji su svim roditeljima veoma dobro poznati i svakodnevno potrebni.

Babylove asortiman je tu da odgovori na sve osetljive potrebe dece, a sa ovim proizvodima i roditelji mogu da se osećaju sigurnim i bezbednim jer znaju da su izabrali najbolje za svoje najmlađe.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track