ODMAH SE RAZVELA OD MENE KAD SAM STAVIO SUĐE U SUDOPERU! Sad se GRDNO kaje, a njegova ispovest će vam spasti brak!
Foto: Profimedia

ispovest

ODMAH SE RAZVELA OD MENE KAD SAM STAVIO SUĐE U SUDOPERU! Sad se GRDNO kaje, a njegova ispovest će vam spasti brak!

Žena -

Da smo supruga i ja delili iste vrednosti, nade i snove, da sam se svesno bavio poslovima u kući, verujem da bismo i dalje bili zajedno, rekao je Britanac Metju Frej koji je svojom pričom spasao mnoge brakove.

Naime, posle 13 godina provedenih skupa i devet godina braka, u kom su dobili sina, Metjuova žena je odlučila da joj je dosta. On je, kako je rekao, ostavo je suđe kraj sudopera i to mu je supruga zamerila.

foto: Profimedia

On je ispričao kako je jednom hteo da pomogne supruzi u kući pa je oprao veš, ali je u džepu ostalo nalivpero.

- Pobesnela je. Mislio sam da nije fer i da je to samo slučajna greška. Da je ona tintom obojila moju odeću, ne bih se. Ne bih se nikad ljutio zbog takve vrste nesreće - ispričao je Metju.

Međutim, smatra da su mnogi muževi zapravo nenamerno loši. Zato je počeo da drži predavanja muževima širom sveta.

- Mnogi moji klijenti pokušavaju da vrate poverenje u već narušenom braku. Često nisu sposobni da objasne kako su svoju vezu doveli u takvo stanje - objašnjava Metju.

Primetio je kako muškarci umesto da slušaju partnera, nabave informaciju i pozabave se time zbog čega se osoba koja je s njima oseća loše, oni troše svoju energiju na tri načina.

- Osporavaju činjenice koje je njihov partner iznio; slože se sa činjenicom, ali veruju da njihov partner preteruje ili brane svoje postupke objašnjavajući zašto su to učinili - naglašava razvedeni Metju.

U sva tri slučaja osećanja partnera su nevažna Metju zaključuje kako muškarci često ne vide čime se sve njihove supruge bave. Pomažu deci oko škole, vode ih na vannastavne aktivnosti, planiraju ili idu na porodične događaje ili izlete...

foto: Profimedia

- Iscrpljujuće je. To sam otkrio kad je moja supruga odselila i prvi put sam morao sam da se brine o kući, poslu i detetu bez podrške druge odrasle osobe - iskren je Britanac.

Zaključio je da nije realno da majke i bake nose sav teret kućnih poslova.

- Testirao sam muškarce mojih godinau (imam 41 godinu) i rezultati su pokazali kako oni ulaze u brak s uverenjem da će njihove supruge raditi kao što su i njihove majke dok su odrastali. Suprug koji ne želi da pomagne oko deteta, uskoro će postati kao drugo dete. Brakovi bez seksa ne proizlaze samo iz gubitka telesne privlačnosti. To je gubitak i emocionalne intimnosti - zaključuje Britanac.

Metju se setio kako mu je supruga govorila da je iscrpljena jer njemu mora stalno da govori šta treba da radi. Uvek joj je govorio neka mu kaže šta treba da radi i on će to uraditi, ali ona nije htela da se ponaša kao njegova majka već kao njegova žena i partner.

- Da smo supruga i ja delili vrednosti, nade i snove, da sam se svesno bavio poslovima u kući, verujem da bismo i dalje bili zajedno - rekao je za kraj Metju.

foto: Profimedia

kurir.rs/the sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track