Najnovije vesti

PRONAĐITE RAZLIKU! Majka i ćerka toliko liče da upadaju u bizarne situacije: Čak nas meša i MOJ MUŽ!
Foto: Printscreen/Instagram

iste a razlika čak 30 godina!

PRONAĐITE RAZLIKU! Majka i ćerka toliko liče da upadaju u bizarne situacije: Čak nas meša i MOJ MUŽ!

Žena

Daun Hubšer (60) i njena ćerka Šer (30), toliko su slične da neretko zbune i svoje muževe, koji u trenutku ne mogu da prepoznaju o kojoj se radi, majci ili ćerci.

Rijaliti zvezde iz SAD-a, oduvek su ličile jedna na drugu, međutim u Šerinim tinejdžerskim danima sličnost između nje i njene majke postala je neverovatna. Njihova sličnost donela im je veliku popularnost na društvenim mrežama, a zajedno su čak i napisale knjigu "A Bond That Lasts Forever".

"Ljudi kada nas vide pomisle da smo sestre. Jednom je prijatelj moje majke pričao sa mnom, i sve vreme je mislio da priča sa mojom majkom.

U jednom trenutku smo se obukle isto, a pošto obe imamo istu boju kose, s leđa izgledamo isto. Moj suprug je prišao mojoj majici i udario je po zadnjici misleći da sam to je", ispričala je Šer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get ready for tonight’s episode! Tag your twin👯‍♀️#sMothered #tlc #motherdaughterrtwins

A post shared by Dawn.Hubsher (@dawn.hubsher) on

"Redovno vežbanje, zdrava ishrana, briga o koži, dovoljno sna i puno vode su ključ mladolikog izgleda. Godine su samo broj, to što imamo malo više godina ne mora da znači da tako moramo i da se ponašamo, sve je stvar duha.", rekla je majka.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...