DOPAO JOJ SE, PAO I POLJUBAC, A ONDA JE NAPRAVILA NEVIĐENU GREŠKU! Kejt je Adama godinama ganjala, pa usledio HLADAN TUŠ
Foto: Facebook screenshot

slučajnost

DOPAO JOJ SE, PAO I POLJUBAC, A ONDA JE NAPRAVILA NEVIĐENU GREŠKU! Kejt je Adama godinama ganjala, pa usledio HLADAN TUŠ

Žena -

Kejt Lefler jednom prilikom upoznala se, a onda i zaljubila u izvesnog Adama, za kojeg je neko vreme zatim provela verujući da je "onaj pravi" već nakon prvog poljupca. Par je, naime, ugovorio još jedno viđanje, ali joj poruka nikada nije stigla jer mu je greškom dala pogrešan broj telefona.

Ona je u jednom trenutku čak i otvorila poseban profil na društvenim mrežama u nadi da će joj internet pomoći da ga brže pronađe, međutim, nakon dve godine traganja - saznala je da je Adam već zauzet.

"Poljubio me je za laku noć i planirali smo da se vidimo i sutra. Kada sam videla da poruke ne stižu, shvatila sam da sam zaboravila da mu ostavim i pozivni broj i da zbog toga poruka nikad neće ni stići", ispričala je ona, prenose strani mediji, uverena da se među njima dogodilo nešto posebno.

Svakako i nakon što ga je pronašla, pozitivan duh nije je napustio.

Naime, bez obzira na to što je dve godine utrošila na traganje i maštarenje o Adamu, pošto je saznala da je zauzet - bilo joj je mnogo lakše. Kako je objasnila, sada može mirno da nastavi dalje, ne pitajući se šta je moglo da se dogodi.

"Želela sam da dobijem kraj priče i dobila sam ga, kakav god bio. Drago mi je da smo se ponovo pronašli", konstatovala je ona, koja je ubrzo i isključila profil preko kojeg ga je tražila, kako bi sačuvala njegovu privatnost i njega, iz poštovanja.

Inače, prijatelji i porodica i te kako su je podržavali pune dve godine, koliko je nije napuštao osećaj da je on "dečko kojeg je propustila".

foto: Facebook screenshot

Kurir.rs, M.G/Plymouthherald/Foto: Facebook screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track